Garnier Skin Naturals Micellar Cleansing Rose Water Teszt/Vélemény

Évek óta a klasszikus rózsaszín flakonos Garnier micellás vizet használom. Ez a kedvencem és ez vált be a legjobban. Viszont idén ősszel elcsábultam a Garnier Skin Naturals rózsavizes micellás vizére. Nagyon szeretem a rózsavizet, pontosabban a bőröm szereti, én csak az illatáért rajongok, ezért gondoltam teszek vele egy próbát. Az elmúlt két hétben reggel és este is használtam, tesztelgettem, ebben a bejegyzésben pedig megírom, hogy mi a véleményem róla.

A flakon a klasszikus Maybelline micellás víz formát kapta 400ml-es kiszerelés,  ami nekem általában fél évre elegendő. Kapható belőle egy 100ml-es utazóméret is, ami szerintem szuper, hiszen pár napra felesleges egy 400ml-es flakont magunkkal vinni. 
A flakon nagyon kis csajos, rózsaszín mutatós. Jól zár, neszesszerbe is bátran bedobható. 
Minden bőrtípousra, még érzékeny bőrre is ajánlják. Ígérete szerint tisztítja a bőrt, eltávolítja a tartós sminket, nyugtat, frissít és megelőzi a bőr kiszáradását. 
Emlékszem, amikor bejöttek az első drogériás micellás vizek és minden blogon ezekről lehetett olvasni, volt néhány felháborodott vélemény, hogy nem tisztít eléggé, nem váltja ki az arcmosást, stb. Nekem már akkor felszaladt a szemöldököm, hogy létezik olyan személy, aki teljes nyugalommal kihagyná az arcmosást, ha ki lehetne váltani egy vattakorongos tisztítással. Nem lehet. Nem szabad. Sőt, double cleansinget mindenkinek!

De térjünk rá mit is tud ez a termék pontosan. Egy sima szemöldökceruzát, nem vízálló tust és spirált szépen lehoz. A ragaszkodó sminkekkel már nem boldogul eé, de arra ott a sminklemosó balzsam, a kétfázisú lemosó, én ebből nem csinálok problémát. Reggel arcmosás után kellemesen frissíti a bőrt. 
Este is jó érzés végigtöröli a bőrömet vele. Az illata rózsavizes, de nem tolakodó. Nem szárít és nem okoz irritációt sem. Összességében nagyon kellemes termék, de nem hiszem hogy újra fogom venni, mert próbálok minél kevesebb illatos dolgot használni a bőrömön, még akkor is ha nem okoznak irritációt.

Összegezve, egy nagyon jó micellás víz és ad egy kis extrát is a rózsavízzel. Nem mondom, hogy klasszisokkal jobb a sima micellás víznél, de ha valaki szeretne egy kis extrát belecsempészni a bőrápolási rutinjába, vagy csak egy kis kellemes illatélményt vinni a sötét téli reggelek készülődéséibe akkor érdemes tenni vele egy próbát. 

Ti használtok micellás vizet? Van kedvencetek? Próbáltátok már a rózsavizet?

 

Megjegyzések

  1. A sima Garnierest hasznalom, a rozsaszint. Nekem nagyon bevalt. Valamiert a rozsaviztol tartozkodtam mindig.... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig nagyon jó kis cucc, főleg nyáron arcpermetként. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)