CeraVe Hidratálók Teszt/Vélemény


Pár héttel ezelőtt egy Trnd-Projekt keretében lehetőségem volt kipróbálni a CeraVe hidratálókat. Az elmúlt hetekben csak ezeket használtam, így sikerült alaposan kiismernek őket és most eljött az idő, hogy beszámoljak Nektek a tapasztalataimról. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, akkor olvassátok el a teljes posztot.

Az indulócsomagban két teljes méretű terméket kaptam, illetve egy harmadik termékből mini kiszereléseket és a másik két termékből is több mini kiszerelést. A mini kiszerelésű termékekből több ismerőnek, barátnőnek és családtagnak is adtam és mindenkitől nagyon pozitív visszajelzést kaptam, többen azóta teljes kiszerelésű CeraVe terméket is vásároltak, ami megerősített abban, hogy nem csupán az én véleményem szerint szuperek a termékek.

A CeraVe hidratálókrém száraz és nagyon száraz bőrre is ajánlott. Nem csak arcra hanem testre is lehet használni. Hialuronsavat és omegazsírsavat tartalmaz, melyek segítségével hidratálja és nyugtatja a kiszáradt bőrt. 
Én arcra, kézre, illetve a könyökömre, és lábszáramra is használtam. Parfümmentes és nagyon gyorsan beszívódik, nem hagy maga után ragacsos érzetet. Igazán szuper all in one termék például utazáshoz is. Bevallom, nekem ez lett a kedvencem a három termék közül.

A CeraVe AM nappali arckrém 25-ös SPF-et tartalmaz, valamint három alapvedőtceramidot, niacinamidot, hialuronsavat és cink-oxidot. Megóvja a bőrt a káros napsugaraktól és hidratálja a bőrt. 
Nagyon kellemes az állaga, gyorsan beszívódik és szuperül lehet rá sminkelni. Számomra hatalmas plusz a pumpás kiszerelés is, amivel szuperül lehet kontrollálni, hogy mekkora adagot szeretnénk kinyerni a tubusból.

A másik arckrémmel kombinálva még a leghidegebb időben is tökéletesen ápolja a bőrt és nem okozott semmilyen irritációt sem. Én remekül be tudtam építeni a meglévő arcápolási rutinomba is. Szerintem tökéletes darab őszre és télre, de azt hiszem az én bőrömhöz a melegebb hónapokban picit sok lenne, remélem idővel piacra dobnak majd egy light verziót belőle.

A CeraVe hidratáló arckrém állaga nagyon kellemes, picit géles hatású. Ez is nagyon gyorsan beszívódik és nem hagy ragacsos érzetet maga után. Illatanyagmentes, B3 vitamint és 3 alapvető ceramidet tartalmaz, melyeknek hála nyugtatja és fokozatosan hidratálja a bőrt. Én éjszakai krémnek használtam és szuperül bevált.

A mini verziókból tettem félre magamnak utazásra is. Összességében nagyon meg vagyok elégedve ezekkel a termékekkel és nagyon pozitívak a tapasztalataim. Biztos vagyok benne, hogy fogok belőlük vásárolni és a márka más termékei között is szétnéztem. (Spoiler alert, egy arctisztítót és lábápolót már be is szereztem, ezekről hamarosan lesz külön bejegyzés is.) 

Ti próbáltátok már ezeket a termékeket? Mik a tapasztalataitok?

 

Megjegyzések

  1. Egy nyereményjáték során szerencsésként volt részem kipróbálni a hidratáló krémet. Úgy gondoltam, majd télen használom, hiszen akkor jobban szüksége van a bőrünknek egy kis pluszra. Csodájára jártam minden egyes alkalommal. Nem volt zsíros hatás, azonnal beszívta a bőröm. Nagyon jó kis termék. Azóta szereztem be arcápoló termékükből is. Szintén nem csalódtam! s.maja08

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)