Avon Kedvencek

Időről-időre be szoktam mutatni az aktuális kedvenc Avon termékeimet és gondoltam ismét aktuális lenne egy ilyen poszt. Ha kíváncsiak vagytok a jelenlegi kedvenceimre, akkor olvassátok végig a posztot és nagyon örülnék, ha utána kommentárban megosztanátok velem és a többi olvasóval a ti kedvenceiteket.

Nagyon szeretem az Avon habfürdőit, különösen ezeket a kicsi limitált kiadású illatokat. Ezt a kettőt használtam egész télen és nagyon kellemes fürdőélményt nyújtottak, ráadásul a cuki csomagolás is mindig mosolyra késztetett.

Az Avon Maxima Icon hatalmas kedvencem lett, szinte egész ősszel és télen ezt használtam és majdnem el is fogyasztottam egy üveggel. Igazán kellemes, melengető, romantikus illat és az üvege is csodálatosan szép. 

A másik parfüm, amit megemlítenék egy örökös kedvenc lett. A második üveget fogyasztottam el a Far Away Glamour illatból, ami egy igazi dögös őszi-téli illat.

A kedvenc hétköznapi rúzsom a Power Stay rúzsok közül a Stay on Spice árnyalat, ami nagyon kellemes viselet, nem szárít és szuper tartós is.

 A színe egy pirosas-barnás árnyalat, ami számomra tökéletes a hétköznapokra.

Nektek vannak kedvenc termékeitek az Avontól?

Megjegyzések