Kringle Candle Rosemary Lemon Illatviasz Teszt/Vélemény

A téli fűszeres és nehéz illatok után valami friss és tiszta aromára vágytam a házban. A Kringle Candle kínálatában kezdtem keresgélni és végül a választásom a Rosemary Lemon illatra esett. Korábban nem voltak a kedvenceim a citrusos illatok, de gondoltam teszek ezzel egy próbát. Ha kíváncsiak vagytok a véleményemre, akkor olvassátok végig a bejegyzést.

Az illatból elérhető teamécses és klasszikus üveggyertya is kettő méretben. Én az illatviaszt választottam, ami egy praktikus, könnyen kinyitható és visszazárható csomagolást kapott. Maga a viasz összesen 64 grammos és hat kis kockából áll, amiből nagyon egyszerű törni egy kis darabot. 

Én klasszikus gyertyás viaszmelegítőben használom és egyszerre csak egy kis kockát olvasztottam fel.

Első szaglásra nem tetszett, mert nem igazán éreztem benne a rozmaringot, csak a citromot és az is valamilyen régi tisztítószerre emlékeztetett. Gyorsan vissza is csomagoltam és csalódott lettem. Aztán pár óra elteltével úgy döntöttem, hogy mégis adok neki egy esélyt. Milyen jól tettem!

Olvasztás után az illata teljesen olyan lesz, mint a frissen facsart citromlének. A rozmaringot inkább csak egy kicsit kesernyés aromaként véltem felfedezni. Egy igazi üde, energizáló, tavaszias illat. Egy kis kocka megolvasztásával az egész házban érezni lehetett, de egyáltalán nem fojtogatóan, inkább csak úgy, mint amikor egy kiadós tavaszi nagytakarítás után a ház tisztaságtól illatozik. 

Nem mondom, hogy a kedvenc illatom lesz, mert sokkal jobban szeretem az édesebb illatokat, viszont tavaszra tökéletesnek érzem, hogy egy kis üdeséget csempésszen az otthonunkba.

Ti szeretitek a citromillatot? Ismeritek a Kringle Candle márkát?

Megjegyzések