Nagy Geek & Gorgeous 101 Teszt


Mindig nagy örömmel tesztelek magyar kozmetikumokat. A Geek & Gorgeous márkát szerintem már senkinek sem kell bemutatni, hiszen több éve jelen vannak a piacon és én is hosszú ideje szemezgettem a termékeikkel. Az egyik újévi fogadalmam volt, hogy szeretnék kipróbálni öt olyan márkát, amikkel eddig nem volt dolgom és elsőként a G&G kínálatából vásároltam három terméket, egy arclemosót és tonert és egy szérumot. Ezekről olvashattok ebben a bejegyzésben részletesen.

Amit érdemes Tudni a G&G márkáról, azon kívül, hogy hazai brand, a termékeik állatkísérletmentesek, nem tartalmaznak illatanyagot és igazán kedvező árfekvésűek, így akár a fiatalabb korosztály pénztárcájához is passzolnak. A csomagolásuk egyszerű, letisztult, fiatalos és praktikus.

A Jelly Joker lemosó egy nem habzó, zselés lemosó, alacsony PH tartalommal, ami hatékonyan megtisztítja a bőrt a nap végén a sminktől, és szennyeződésektől, anélkül hogy szárítana vagy irritálna. 

Voltak kétségeim a hatékonyságát illetően, mert valamiért az élt a gondolataimban, hogy igazán alaposan csak a habzó lemosók tudnak tisztítani, de ezt gyorsan meg is cáfolta ez a termék. Én a double cleansing metódust használom, vagyis esti arctisztításkor először egy olajos lemosót vetek majd, ezután használom a sima arctisztítómat. 

Tényleg nagyon alaposan lehoz minden szennyeződést, amit esetleg az olajos lemosó nem hozott le és nem szárítja a bőrt. Nincs benne illatagyag és nagyon kevés elegendő belőle. Az esti arcápolási rutinom alapdarabja lett és a három termék közül az abszolút kedvencem.


Hosszú ideje nem használtam már tonikot, talán még a húszas éveim elején azokat a rémes pattanásos bőrre szánt drogériás retteneteket, amik a problémás bőrt sivataggá szárították. Nem is csoda, hogy hosszú ideig kerültem őket. 

A Liquid Hydration tonik ígérete szerint nyugtatja, hidratálja, regenerálja a bőrt, valamint csökkenti a bőrpírt és minden bőrtípusra alkalmazható. Én a reggeli bőrápolási rutinomba illesztettem be, közvetlenül az arctisztítás után. Nagyjából két hónap használat után azt kell hogy mondjam, különösebb hatást nem éreztem, talán csak annyit, hogy frissebb és üdébb a bőröm reggelente. Viszont negatív hatást sem tapasztaltam, így az érzéseim semlegesek a terméket illetően. Kíváncsi lennék a ti tapasztalataitokra. Osszátok meg velem kommentárban!


A harmadik termék a HA 5 Rich hialuron szérum, melyből létezik egy Light változat is  zsíros bőrre, ami hatalmas piros pont a márka részére. 
Én a Rich mellett döntöttem hiszen a hidegebb hónapokban inkább szárazabb és érzékenyebb a bőröm. 
Az eddig használt The Ordinary hialuron szérum magasra tette a mércét és azt kell hogy mondjam, továbbra is az a kedvencem. 
A G&G termékét kevésbé éreztem hidratálónak a reggeli rutinomban. A pipettás megoldás itt is nagyon praktikus, bár a folyékonyabb textúra miatt néha macerásabb egy kicsit. Gyorsan beszívódik és nem hagy ragacsos érzetet, viszont nem is érzem olyan rugalmasnak és feltöltöttnek a bőrömet a TO terméke után.


 Összességében pozitívak a tapasztalataim a Geek & Gorgeous márkával kapcsolatban és biztosan ki fogok próbálni más termékeket is a kínálatukból, valamint figyelni fogom az újdonságaikat is. 

Ti ismeritek a márkát? Mit ajánlanátok tőlük?

Megjegyzések

  1. Csak a tonikot próbáltam, benne volt a Krémmániás boxban. Hááát nem vettem volna meg. Amolyan nesze semmi, fogd meg jól. Lehet, hogy a száraz bőrüeknek segít, az én kombinált arcomnak nem sokat.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)