Parfüm Pillanatok: Avon Attraction Game Illatpáros

Az Avon egyik legnépszerűbb illatpárosa az Attraction. Én is mindig izgatottan várom az új illatvariánsokat. Az idei évben a Game fantázianevet viselő kiadással jelentkeztek, erről fogok Nektek mesélni ebben a posztban, hiszen az Avon jóvoltából mindkét illatot kipróbálhattam. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, olvassatok tovább. 

Az üveg a megszokott Attraction designt kapta, de ezúttal egy arany-lila és ezüst-lila variációban, ami egyszerre modern és elegáns. Az üvegek jól záródnak, így bátran magunkkal vihetjük utazásra is. A szórófejek mindkét illat estéében kifogástalanul működnek, finom, egyenletes permetet bocsát ki. 

A név alapján én egy egy játékos, fiatalos illatot képzeltem magam elé a férfi és női illat esetében is, amik jól kiegészítik egymást és nem kellett csalódnom. Mindkét illatról elmondható, hogy minden évszakhoz passzolnak, bár tavasszal és nyáron inkább esti illatnak tudom őket elképzelni. Elsősorban a 18-30 év közötti korosztályt tudnám megnevezni mint célközönség, hiszen valóban fiatalos, energikus, játékos illatok és azok számára készültek, akik az édesebb aromákat kedvelik. Az illatjegyekben is van közös nevező, hiszen mindkét illatban felfedezhetjük a körte, étcsokoládé, bors és fás illatjegyeket.

For Him: 
  • FEJILLAT: körte, kardamom, tört bors.
  • SZÍVILLAT: hipnotikus akkord, üröm, étcsokoládé.
  • ALAPILLAT: különféle fás jegyek.

A férfiaknak készült illat esetében fújás után a karakteres, picit kesernyés étcsokoládé köszönt minket, amit nagyon jól kiegészít a kardamom és bors fűszeressége, majd csatlakozik hozzá a körte aromája is, amivel egy egyszerre fűszeres, de mégis édes elegyet alkot, ami szerintem nagyon kellemes. 

A tartósságára nem lehet panasz, nagyjából nyolc órát át érezhető bőrön és ruhán másnap is megmarad az illata.

For Her: 
  • FEJILLAT: körtenektár, rózsabors, szederszósz.
  • SZÍVILLAT: hipnotikus akkord, tubarózsa, étcsokoládé.
  • ALAPILLAT: tonkabab, ámbra, fás jegyek.

A nőknek készült változat Fújás után közvetlenül az étcsokoládé és zamatos körte párosával üdvözöl minket. Leszáradás után felbukkan a szeder, mely mellett megbújik a rózsabors fűszeressége és a tonkabab jellegzetes aromája is. A virágos illatjegyek picivel később mutatják csak meg magukat, de a parfüm teljes jelenlétét egyértelműen a csokoládé és a körte párosa uralja. Tartósságát tekintve jól teljesít, hiszen bőrön nagyjából 5-6 órán át intenzíven megmarad, ruhán pedig másnap is érezhető.


 Összességében az a véleményem, hogy az Avon ismételten egy szuper illatot alkotott, ami az édes aromájú parfümök kedvelőinek nagy kedvence lehet. A két illat remekül harmonizál egymással és a tartósságukra sem lehet panasz, különösen a kedvező árukat nézve. 

Ti kedvelitek az édesebb illatokat? Próbáltátok már valamelyik Attraction illatot az Avontól?

Megjegyzések