Parfüm Pillanatok: Avon "Far Away Aurora"

Az Avon Far Away illatcsaládjának legújabb tagja az Aurora már első látásra, a földöntúli szépségű külsejével levett a lábamról és nagyon örültem, hogy az Avon jóvoltából kipróbálhattam, különösen, hogy az utóbbi időben egyetlen illatuk sem okozott csalódást. 

Ha kíváncsiak vagytok ennek a szemetgyönyörködtetően szép üvegű illatnak a meséjére, akkor olvassátok végig a posztot.

Valóban egy igazi tündérmesét idéz ez a parfüm, már a dobozával és a csomagolásával is. Számomra a sarki fényben is mindig van valami földöntúli, meseszerű érzés, szinte megfoghatatlan és varázslatos. Ilyen volt kézbe venni ezt az üveget is, ami a megszokott formavilág mellett egy csodaszép, nőies, tavaszias-nyárias színvilágot kapott. Olyan, mint egy mesebeli elixír üvege.

A kupak jól záródik, a szórófej is szuper, szépen egyenletesen permetez. 

 

Illatjegyek: 

Fejillat: Cardamom, rózsabors, olasz citrom

Szívillat: Joghurt, vízililiom, rózsa

Alapillat: Bourbon vanília, cédrus, vetiver


Fújás után közvetlenül a karcos rózsabors és a fanyar citrom köszönt minket, amit lassan átölel a vanília és az illat egy édesebb, krémesebb aromává szelídül, amit jól kiegészítenek a virágos illatjegyek, melyek közül a rózsa dominál leginkább. Kicsivel később a cédrus fűszeressége is előbújik és kellően karakteressé teszi az illatot. Az egész parfümben van valami földöntúli, megfoghatatlan kecsessége és érezhető, hogy ezt a parfümöt az Avon az igazán csajos, romantikus lelkületű nőknek álmodta meg. Nem tudnék hozzá korosztályt kötni, egy tinédzser és egy idősebb nő is magáénak érezheti az illatot. A tartósságát tekintve hozza azt, amit a legtöbb Avon illattól megszoktunk, öt-hat órán át szépen érezhető, de a nap vége felé már érdemes felfrissíteni az illatot. Nem tudnám kifejezetten évszakhoz kötni ezt a parfümöt, tavasszal és nyáron szerintem esti illatnak válhat be, de a hidegebb hónapokban el tudom képzelni nappali viseletre is.

 Összességében egy csodás, nagyon nőies illatot kaptunk az Avontól, ami szerintem sokak kedvence lesz, rajtam is többször megdicsérték. 

Ti milyen illatot használtok most?

Megjegyzések

  1. A mostani parfümöm, talán a 3. adag már... Annyira megszerettem, annyira én vagyok. Szintén egy Avonos termék, Avon Lucky Me. Párom ennek párját kapta meg tőlem. Igazán kellemes mindkét illat! Imádjuk! ❤️✨
    s.maja09

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szeretem az illatát már próbáltam💓 @soosadrienne

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)