Garnier Skin Naturals Vitamin C Termékcsalád Teszt/Vélemény

Júniusban Az all2test egyik kampánya keretében a Garnier C Vitaminos termékcsaládjának darabjait tesztelgettem. Tudjátok, hogy szeretem a márka termékeit, a klasszikus micellás vizüket évek óta használom és a jelly hidratálóikat is nagyon szeretem, így nagyon kíváncsi voltam a C vitaminos kollekcióra is. Az elmúlt hetekben csak ezeket használtam, így mostanra sikerült kiismernem őket és most ebben a bejegyzésben megosztom Veletek a véleményemet.

A termékek csomagolása vidám, nyárias és praktikus. A micellás víz üvege a megszokott kiszerelés, az arctisztító gél pumpás és könnyen adagolható. A szérum pipettás és masszív üvegcse, így utazásra is magunkkal vihetjük. A hidratáló is a megszokott átlátszó üveg tégelyt kapta. Nekem nagyon tetszik a menta színű fedél. A fátyolmaszk csomagolása is praktikus, könnyen szállítható, én szívesen viszek magammal az utazásra is ilyen terméket.

A Garnier Skin Naturals Vitamin C termékei a fakó és pigmentfoltos bőr ápolására készültek. Ígéretük szerint segítenek csökkenteni a pigmentfoltokat és a pattanásokat, illetve azok nyomait, emellett ragyogóvá teszik a bőrt. Elég jól hangzik ugye?

Az arctiszító gél illata kellemes, citrusos és friss. Lágy habot képes és hatékonyan tisztítja a bőrt, miközben érezhetően frissítő és energetizáló hatású. Én a reggeli rutinomba építettem be.

A micellás víz is kellemesen frissíti a bőrt. Én sminkeltávolításra nem használtam, mivel nekem csípte a szememet, de az arctisztítás utolsó lépéseként nagyon jól bevált és a reggeli arctisztítás után is szívesen használtam. Úgy éreztem, hogy sokkal frissebb és élettel telibb lett használatával a bőröm. 

A fátyolmaszk kellemes illatú és érezhetően frissíti, hidratálja a bőrt. Szerintem szuper egy egész napos strandolás vagy egy hosszú repülőút után, ha egy kis extra ápolást szeretnénk bevinni a bőrápolási rutinunkba.

A ragyogásfokozó szérum C vitamin mellett niacinamide és szalicil sav tartalmával segít egységesíteni a bőrt, csökkenteni a pigmentfoltokat és ragyogóvá tenni a fakó bőrt. Ígérete szerint a bőr 3 nap után simább lesz a pigmentfoltok pedig 6 nap után halványodnak. Palackja és doboza is újrahasznosított anyagból készült. 

Én már másnap sokkal simábbnak és ragyogóbbnak láttam tőle a bőrömet és tényleg csak ódákat tudnák róla zengeni. Szuperül frissít és nem hagy ragacsos érzetet a bőrön, szépen lehet sminkelni is rá. Picit tartottam tőle, hogy irritálni fogja a bőröm, de semmi ilyet nem tapasztaltam.

A Vitamin C Glow Jellytől vártam a legtöbbet, mert a Garnier bőrápoló géljeit nagyon szeretem és még egyik sem okozott csalódást. Fontos tudnivaló, hogy ez a termék 98%-ban természetes összetevőkből áll. Már használat közben is szuper érzés a bőrnek egy forró napon ez a hűsítő zselés, amitől azonnal sokkal üdébb lesz a bőrünk. Nagy pozitívum még, hogy gyorsan beszívódik és nem hagy ragacsos érzetet a bőrön, így reggel is használhatjuk sminkelés előtt.

Én úgy tapasztaltam hogy nagyon jól hidratálta az én érzékeny, kombinált bőrömet és nem okozott semmilyen irritációt sem. Egy igazi könnyű, nyári hidratáló.


 Összességében nagyon elégedett vagyok a termékekkel, a fátyolmaszkot már újra is vásároltam és a szérumot is biztosan pótolni fogom, ha elfogyott. Néhány hét használat után a bőrömet sokkal simábbnak, egységesebbnek és élettel telibbnek éreztem. 


Ismeritek a Garnier C vitaminos termékeit? Használtatok már C vitamin tartalmú bárápoló terméket korábban?

Megjegyzések

  1. A viitamin C Glow Jelly, talán az eddigi legjobb termék, ami nekem 100%-on teljesített. A micellás vizük... már én is sokadik darabot tudom magam mögött. Szerintem a legeslegjobb! 🔥 s.maja08

    VálaszTörlés
  2. Szívesen ki. @buda.renáta

    VálaszTörlés
  3. Instagram: @jazz.ngy
    Hallottam ezekről a termékekről nagy most hype körülöttük és mivel te is ajánlod én ki fogom próbálni még nem használtam C vitamin tartalmú bőrápolási terméket de plusz pont hogy szalicilsavat és Niát is tartalmaz a szérum.

    VálaszTörlés
  4. C vitamin bőrápoló terméket mèg nem használtam,de a Garnier termékei valóban minőségi termékek ès szuperek.De ki fogom próbálni ,mert a bőrnek mindig kell kényeztetés ès feltöltődés 💞❤️💓🍋

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)