Beauty Haul

Az utóbbi néhány évben ritkán veszek újdonságnak számító szépségápolási termékeket és általában a jól bevált darabokat vásárolom újra, viszont az elmúlt néhány hétben több olyan kozmetikumot is beszereztem, mely számomra újdonságnak számít és még korábban nem próbáltam őket, és amik a nyári kívánságlistámon is szerepeltek. Ezeket gyűjtöttem most össze egy posztba. Ha valamelyikről szívesen olvasnátok majd részletes véleményt, vagy esetleg Nektek van tapasztalatotok valamely termékkel kapcsolatban, akkor kommentárban írjátok meg a poszt végén.


Nagyon szeretem a Maybelline alapozóit, szerintem drogériás szinten az egyik legjobb minőséget hozzák már évek óta. A Fit Me Matte+Poreless az egyik kedvenc alapozóm a megjelenése óta, épp ezért nagyon kíváncsian vártam a Perfector 4 in 1 alapozót, ami egyben primer, púder, korrektor és bb krém. Az az igazság, hogy nem sok jó tapasztalatom van az ilyen mindent is tudó termékekkel kapcsolatban, de mivel a Maybelline ritkán okoz csalódást, úgy döntöttem, hogy teszek vele egy próbát. A Fair/Light árnyalatot választottam.

Az IT Cosmetics CC+ Illumination CC krémről rengeteg dicshimnuszt olvastam, különösen külföldön népszerű, nálunk szerintem még kevesen ismerik ezt a márkát, vagy épp fogalmuk sincs, hogy itthon is be lehet szerezni. Nekem sikerült egy nagyon jó akcióban kifognom és az első benyomás abszolút pozitív volt. Ebből is a Fair árnyaltot vásároltam meg.


A Notino webshopból sikerült akciósan beszereznem a Dolce&Gabbana Light Blue Forever illatot, amit nyárra kinéztem magamnak. Természetesen erről lesz majd külön poszt a következő napokban.


Már több kívánságlistámon is szerepelt a Chanel Vitalumiére Aqua alapozó, ami egy vízbázisú, könnyű viseletű termék és még spf is van benne. Ebből egy sötétebb árnyalatot (22 Beige Rosé) választottam, mivel nyáron az arcomra is használok önbarnítót. Ha szeretnétek, akkor erről is készítek külön posztot. 

Még tavasz végén szereztem be a L'Oréal Infallible 24H Fresh Wear púderalapozót, amiről szintén nagyon jókat olvastam, és úgy gondoltam, hogy utazáshoz praktikus lenne egy ilyen kompakt termék. Erről is érkezik majd egy külön poszt.


Sikerült kipipálnom a listámról két utazóméretű terméket is, az egyik a Benefit Hoola Mini, a másik pedig a MACStack szempillaspirál a MAC-től. Az első benyomás mindkét termék esetében pozitív volt és mindegyiket szorgalmasan próbálgattam, hogy bővebb véleményt írhassak róluk.


 Ezek voltak tehát az utóbbi hetek beauty-szerzeményei. Ha szeretnétek valamelyik termékről részletes tesztet, írjátok meg kommentárban. 

Ti mit vásároltatok mostanában? Próbáltátok a fentiek közül valamelyik terméket?

Megjegyzések

  1. A chanelrol kulon posztot kernek feltetlenul 🫣 vivo.saurus

    VálaszTörlés
  2. Ott a kedvenc parfümöm a D&G!

    VálaszTörlés
  3. Több terméket is vásároltam már a te blogod alapján, köszönöm a tippeket🙂

    VálaszTörlés
  4. Kedvenc parfümöm CHANEL N°5 imádom.

    VálaszTörlés
  5. Szia a Perfector 4 in 1 alapozóról szívesen olvasnám a véleményed 😊 insta: curly_zsukant

    VálaszTörlés
  6. Imádom. Buda. Renáta

    VálaszTörlés
  7. Instagram: @jazz.ngy
    Én nagyon várom a posztot a Dolce & Gabbana
    Light Blue Forever parfum-ről
    Nagyon bejön nekem fantasztikus citrus,grapefruit mennyei de rólam olyan hamar elillan ezért olyan 7/10 Pedig pont a kedvencem lenne mert jó citrusos.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)