Nyári Kívánságlista 2022


Idén tavasszal hosszú idő után kimaradt a szokásos, évszakra jellemző kívánságlistám. Egyrészt rengeteg munkám volt, másrészt nem is igazán volt szükségem különösebben semmire. Kozmetikumokból is a jól bevált termékeket vásároltam meg újra ha elfogytak. A pandémia óta nem voltam sem Joy sem Glamour napokon sem, idén Rossmannból rendeltem pár dolgot, de azért a nagyjából három termékért nem is lett volna érdemes külön posztot készíteni, így tehát tavasszal kimaradt a szokásos wishlist. Nyárra viszont az elmúlt hetekben összegyűlt pár dolog, van amit már meg is rendeltem, van ami közben már meg is érkezett hozzám, de csak most volt időm véglegesíteni a posztot. Tehát ha kíváncsiak vagytok rá, hogy idén nyáron miket szeretnék beszerezni, akkor olvassátok tovább a bejegyzést és a végén ti is áruljátok el kommentárban, hogy mi szerepel a listátokon.


Ha régóta olvassátok a blogot, biztosan tudjátok, hogy mennyire szeretem ezt a sárga színt és már tavaly nyár óta vágytam egy ilyen árnyalatú ruhára. Rendeltem is egyet a Zalandoról de sajnos nem lett jó a méret, így vissza kellett küldenem. 
Végül a Sheinen találta rá erre a virágos csodára, ami azóta már úton van hozzám.


Az utóbbi hetekben nagyon megtetszettek ezek a puffos ujjú maxi ruhák. A Gate kínálatában bukkantam rá erre ez igazán nyárias darabra, de időközben a Shein is feldobott párat, így még nem sikerült döntenem, hogy melyiket válasszam.


A Mohito oldalán bukkantam rá erre a trópusi-dzsungel mintás shortra és azonnal fel is került a listámra. Van ennél nyáriasabb darab?


A Shein oldalán bukkantam rá erre a bő szabású masnis shortra, ami szerintem tökéletes forró napokra. Időközben már ő is úton van hozzám és remélem, hogy élőben is pont ilyen csini lesz. 


Egy újabb Sheines csoda ez a bojtos darab, ami semleges színű de mégis extra és jól kihasználható, hiszen lehet elegánsabban és sportosan is hordani.


Tudtátok hogy nálunk is lehet már a Zalandoról rendelni? Sok, számomra új márka jött velem szembe az oldalon, az egyik az Anna Field volt, akiknek a kínálatából elsőként ez a szandál került fel a listámra. Szerintem nagyon kis csajos, romantikus hangulatú.


Nagyon szeretem a Vans cipőket, szerintem extra kényelmesek és strapabíró darabok, én legalábbis évekig nyúzom őket. Ez a leopárdmintás slip-on már hosszú ideje birizgálta a fantáziámat. Szerintem nyárra és akár még kora őszre is tökéletes lenne.


Mivel idén nyárra és őszre is több kirándulást, városnézős kiruccanást tervezünk, mindenképp szeretnék egy olyan hátizsákot, ami mutatós és egyben funkcionális is, tehát belefér a fényképezőgépem, az okmányaim, egy üveg víz és esetleg még egy vékony pulcsi is. Egyelőre a képen látható Sinsay darab vezet, mert habár a fekete nem a legnyáriasabb szín, de a méretei alapján ezzel el mernék indulni egy egész napos városnézésre.

Kozmetikumok terén nem sok termék szerepel a listámon. Az egyik a Benefit Hoola bronzosító utazóméretű Mini kiszerelése. Egyébként is keresgéltem már egy semleges színű bronzert, így gondoltam kipróbálom ezt és ha esetleg bejön, akkor megveszem belőle a teljes kiszerelést. Ti próbáltátok már?

A Chanel Vitalumiere Aqua már többször is szerepelt kívánságlistámon, de végül sosem szereztem be, hiszen nem épp pénztárcabarát termék. Viszont annyi jót olvastam róla és mivel egy vízbázisú könnyed viseletű alapozó, amiben fényvédő is van, így szerintem tökéletes lesz a meleg hónapokban. Már csak a nyári színemhez igazoló árnyalatot kell megtippelnem.


Ismeritek a Kiehl's termékeit? Annyi jót olvastam erről az éjszakai szérumról, hogy gondoltam teszek vele egy próbát. Kapható belőle mini kiszerelés is, ami kipróbáláshoz tökéletes.


A MAC MACStack szempillaspirál viszonylag új termék és nagyon jókat olvastam róla. Mivel kapható belőle mini kiszerelés, ez is felkerült a listámra hiszen pont egy ilyen utazós darabot kerestem.


Ha pedig már az utazós termékek soránál járunk, ez az új Real Techniques mini készlet is felkerült a listámra, ami tele van jól kihasználható darabokkal és tartozik hozzá egy átlátszó neszesszer is.

Pár hete már kerestem a tökéletes nyári parfümöt, amikor szembejött velem a Dolce&Gabbana ikonikus illatának a Light Bluenak a legújabb, Forever nevet viselő változata. Egy igazi könnyed, friss citrusos és virágos illat, amit szívesen viselnék a kánikulában is.


Végezetül jöjjön néhány home decor darab, kezdetnek ez a háncs alátét a Sinsay kínálatából. Régóta keresek ilyet és hasonlót találtam is a Pepcoban pár hónapja, de összesen egy darab volt belőle.


Szintén Sinsayen láttam meg ezt a lámpást, ami szerintem nagyon jól mutatna a teraszunkon vagy akár a kertünkben is egy led gyertyával.


Vettetek már a Sinsayról ágyneműt? Én nagyon szeretem őket és a lepedőiket is. Most épp ez a halványzöld páfrányos darab tetszik.


Habár új szőnyegre nincs szükségem ez a kör alakú rojtos Sinsay darab annyira jól néz ki, hogy fel is került a listámra. Biztosan találnék neki helyet. 😀


A H&M Home kollekcióban pillantottam meg ezt a fonott háncs vázát és szerelem volt első látásra. Szerintem egész évben tökéletes dekor lehetne, ősszel színes faleveles ágakkal, télen fenyővel, tavasszal barkával, most pedig néhány pompafűvel.


Ez a citromos kötény a Gate webshopban kapható és régóta kerestem egy ilyet nyárra. Olyan kis vidám, még dekorációnak is beillik.


Próbáltátok már a Sinsay gyertyáit? Én vásároltam már néhányat és nagyon kellemes, visszafogott illatuk van. Ez a darab nagyon mutatós, nyárias is, fel is került a listámra.

Még egy kívánságlistás illat nyárra a Yankee Candle Black Coconut ami egy régi kedvencem, tökéletes késő nyári illat. 

Ez volt tehát az én nyári kívánságlistám. remélem, hogy szórakoztatónak találtátok ezt a posztot és kedvet kaptatok egy saját lista összeállításához. 

A ti listátokon mi szerepel?



 

Megjegyzések

  1. A citromos koteny igazan meno 🫣 @vivo.saurus

    VálaszTörlés
  2. Úristen! De gyönyörűek a ruhák! 😍😍
    @bordaslili09

    VálaszTörlés
  3. A MAC.-es szempillaspiral nekem is nagyon tetszik. Én is szeretnék venni és kipróbálni. 😁
    Insta: nataliabernadett 😁

    VálaszTörlés
  4. Meseszép mind. Buda. Renáta

    VálaszTörlés
  5. Csodaszépek a ruhák!!! Álomszép színük,és szuper fazonjuk van!!! ❤️ @becskipiroska73 (Instagram)

    VálaszTörlés

  6. Instagram: @jazz.ngy
    Az én kívánságlistámon egyelőre három dolog szerepel:
    Garnier Ambre Solaire Anti Dark spots super UV 50spf fényvédő hatékony a zsíros bőrömön könnyed nem is érzem hogy fenn van.
    Garnier Banana hairfood csodálatos hajmaszk az illata mennyei és sokkal jobb lett a hajam tőle már egy használtat után nem száraz.
    L'Oréal 8 second wonder water leave-in kondicionáló elképesztően puha fényes lesz tőle a hajam nagyon szeretem.

    VálaszTörlés
  7. Csodaszép ruhák nagyon szuper termékek 💓🏖️🌅Nekem mind nagyon tetszik.💓 @soosadrienne

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)