Benefit Hoola Bronzosító Teszt/Vélemény

 

A Benefit Hoola bronzosítója az egyik legikonikusabb termék ebben a kategóriában, amolyan smink-megszállott bakancslista. Az eredeti Hoola mellett az évek során készült még egy világos bőrre készült Lite, egy melegebb tónusú Caramel és egy sötétebb bőrhöz igazodó Toasted, valamint a klasszikus változatból egy mini Mini verzió is. Utóbbit szereztem be én is, mivel a kis, 2,5 grammos méret tökéletes utazós darab és ha valaki utazott már kis kézipoggyásszal, az tudja, hogy mennyire jók ezek a kis méretű kozmetikumok helyspórolás szempontjából. Természetesen izgatottan vártam, hogy kipróbálhassam a terméket és eldönthessem, hogy valóban megéri e a sok hájpot amit az évek során kapott. Ha titeket is érdekel a válasz, akkor olvassátok el  teljes bejegyzést.

A Benefit Hoola Mini valóban aprócska, tenyérben elfér és még egy kisebb neszesszerben is találhatunk számára helyet. Külsőre tökéletes mása full size testvérkéjének, csipán annyi a különbség, hogy ha kinyitjuk a tető belsejében nem tükör, hanem egy felirat fogad minket, amit én nem bánok, szerintem púderen kívül teljesen felesleges más arcra készült kozmetikumba tükröt tenni.


A kartondobozos csomagolás meglepően masszív és strapabíró, mindemellett szerintem nagyon mutatós is, igazi nyári-nyaralós hangulatot áraszt. Jól záródik, így valóban nyugodt szívvel csomagolhatjuk el egy utazásra is.


Leírás szerint a Hoola egy semleges tónusú matt bronzosító. Én ezeket kedvelem a legjobban.

A pigmentáltsága tényleg szuper és egyáltalán nem krétaszerű, ahogy sok más matt bronzosító. Gyorsan el lehet dolgozni a bőrön és nagyon természetes hatást nyújt. Szépen egybeolvad a pirosítóval is és jól működött púder alapozó, cc krém, sima alapozó és csupán korrektor-púder páros fölött is. Tartósság szempontjából is kiállta a próbát, még a legnagyobb melegben sem kopott vagy foltosodott.


Itt láthatjátok élesben. Nekem nagy kedvencem lett és biztosan meg fogom vásárolni a teljes kiszerelést is, hiszen épp kifogyóban van a hétköznapokon használt bronzerem is, ez a kis mini pedig állandó helyet kapott az utazós neszesszeremben. 

Ti használtok bronzert? Van kedvencetek?

Megjegyzések