Avon Care 3 az 1-ben Arcmaszk Teszt/Vélemény

Ki imádja még a lehúzható maszkokat? Az első ilyen termékem is az Avontól volt és az is uborkás volt, így nagyon megörültem, amikor az újdonságok között felfedeztem az új Care 3 az 1-ben tisztító arcmaszkot, amit az Avon jóvoltából ki is próbálhattam. Ha kíváncsiak vagytok rá, mennyire vált be és mi a véleményem róla, akkor olvassátok végig a posztot.

A csomagolás egyszerű és praktikus, a 75ml-es kiszerelést még utazásra is magunkkal vihetjük. Az arcmaszk állaga nem túl sűrű, épp megfelelő az illata pedig kellemes, frissítő. 

Ígérete szerint energizálja a bőrt, tisztít és frissít. A használata roppant egyszerű, a megtisztított bőrre kell felvinni, majd húsz perc után lehúzni, elégedetten nyugtázva, hogy szinte egyben lejön az egész.

A használata után nagyon puha és üde lett a bőröm és érezhetően simább. Nem okozott semmilyen irritációt. Én hetente egy alkalommal használom. Nem állítom, hogy világmegváltó termék, de ha valaki szeretne egy extra kis dolgot a bőrápolásába, akkor jó választás lehet. Plusz tényleg nagyon jó móka lehúzni a megszáradt maszkot. 😀

Ti használtok arcmaszkokat? Van kedvencetek?

 

Megjegyzések