Avon Senses Essence Levendula és Gyömbér Kézápoló és Légfrissítő Spray Teszt/Vélemény

Az Avon új Senses Essence kollekciójában igazán izgalmas illatokat és termékeket találunk. Két illatváltozat közül választhatunk, az egyik a levendula és gyömbér, a másik pedig a citrom és kókusz. Én az előbbit próbálhattam ki az Avon jóvoltából. Egy kézápoló lotion és egy légfrissítő spray érkezett hozzám. Ezekről olvashattok részletes véleményt ebben a posztban.

Kezdjük a csomagolással. 

Nekem nekem nagyon tetszik ez a borostyánszínű flakon, kicsit olyan régi patikus hangulata van. Egyszerű, letisztult design. A kézápoló pumpás adagolót kapott, a légfrissítő pedig pumpás. 

A levendula és gyömbér illat mellett ginzeng és szantálfa kivonatot is tartalmaz. A kézápoló inkább folyékonyabb. Nem ragacsos és gyorsan beszívódik. Egy könnyed ápoló, ami nagyon száraz bőrre kevés szerintem. Én az éjjeliszekrényemen tartom és lefekvés előtt szoktam használni. Az illata elsőre nem tetszett, mert egy kicsit kesernyés, gyógynövényes, de ahogy telt az idő megszerettem ezt az illatot.

A légfrissítő illatában már a levendula dominál inkább. Nem tolakodóan erős az illata, de kellemesen felfrissíti a szobát. Én lefekvés előtt, szellőztetés után szoktam három-négy pumpálásnyit fújni a szobában, illetve reggel, amikor bevetem az ágyunkat, a díszpárnákra szoktam belőle fújni. Szerintem nagyon jó kis termék és szuper lehet például lakás vagy házavató ajándéknak is, ha szettben megvásároljuk a szappant, a kézápolót és a légfrissítőt, hiszen ezek olyan termékek, amiket mindenki használ.


 Összességében nekem mindkét termék tetszik és remélem, hogy érkezik még többféle lakásillatosító is az Avontól. Én személy szerint nagyon örülnék gyertyáknak is. 

Ismeritek az Avon Senses Essence termékeket? Milyen légfrissítő terméket használtok?

Megjegyzések