Parfüm Pillanatok: Avon "Little Black Dress Lace"

Mikor először megláttam az Avon Little Black Dress illatának új verzióját, ami a Lace fantázianevet kapta, azonnal szerelembe estem ezzel a gyönyörű, elegáns, csipkemintás üveggel és nagyon kíváncsi lettem magára az illatra is. Az Avon jóvoltából kipróbálhattam a parfümöt és most ebben a bejegyzésben mesélek is róla Nektek részletesen. Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor olvassátok el a posztot és válaszoljatok a bejegyzés végén lévő kérdésemre.

A parfüm doboza is gyönyörű a csipkemintával és az üveg is igazán elegáns, az arany-fekete színekkel és a klasszikus formavilággal. Tipikusan olyan darab, ami igazi éke lehet egy fésülködőasztalnak vagy fürdőszoba polcnak. A kupak jól zár, bátran magunkkal vihetjük hétköznapokon és akár egy utazásra is, de kapható belőle kifejezetten erre a célra szánt mini verzió is. 


A szórófej jól működik, egyenletes permetet bocsát ki, nekem két-három fújás bőven elegendő volt minden alkalommal:

Illatjegyek: Citrusos jegyek, jázmin, ámbra  

Fújás után közvetlenül a jázmin üdvözöl, egy füstös-fűszeres köntösben, ami pár perc elteltével kap egy kis citrusos felüdülést. A parfüm teljes jelenléte alatt testes, picit karcos és igazán szexi, igazi esti alkalmi-bulizós illat, ami tökéletes az őszi időjáráshoz. Inkább a 25+ korosztály számára lehet vonzó ez az illat, kell hozzá egyfajta érettség és magabiztosság, hogy viselni tudjuk. A tartóssága átlagos, nagyjából négy óra elteltével nem árt egy kicsit felfrissíteni az illatot. 

Számomra nagyon kellemes élmény volt ez a parfüm, hiszen nem a tipikus Avon-vonalat képviseli, egy sokkal provokatívabb, egyedibb illat.

Ha egy igazán dögös bulizós illatot kerestek, ami nem a tipikus édes-gyümölcsös aroma, akkor tegyetek vele egy próbát. Szettben is meg lehet vásárolni, így ajándéknak is tökéletes. 

 

Van kedvenc bulizós-alkalmi parfümötök? Próbáltátok már valamelyik Little Black Dress illatot?

 

Megjegyzések