Avon Foot Works Illipe Butter Lábradír és Lábmaszk Teszt/Vélemény

Évek óta használom és szeretem az Avon Foot Works termékeit és mindig izgatottan várom az új termék megjelenését, hiszen általában nem okoznak csalódást. Az Illipe Butter termékcsaládra is nagyon kíváncsi lettem, amikor megláttam az első fotókat, így nagyon örültem, hogy Avon jóvoltából tesztelhettem két terméket, a lábradírt és az éjszaka lábmaszkot. Ezekről olvashattok bővebben a posztban. 

Ahogy jön a hidegebb idő, bőrünk is egyre intenzívebb ápolást igényel. Nekem épp a talpam és a lábfejem hajlamos a kiszáradásra, ezért télen mindig fokozott figyelmet fordítok rá. 

Az Avon idén ősszel egy új termékcsaláddal bővítette a Foot Work vonalat. Az Illipe Butter kollekcióban találunk egy lábápoló radírt, egy éjszakai lábmaszkot és egy lábápoló krémet. A három terméket szettben is meg tudjuk vásárolni, így ajándéknak is tökéletes. 

 A termékek csomagolás a klasszikus Avont designt kapta, ami egyszerű és letisztult. Külön kiemelném, hogy a lábmaszk esetében mennyire praktikus a tégelyes kiszerelés. 

A lábradír állaga éppen jó, nem túl folyós és nem is túl sűrű. Hatékonyan előkészíti a bőrt a lábmaszk számára. Érezhetően puhább lesz a bőröm a használatával, bár az extrém kiszáradt bőrt természetesen nem tudja lehozni, ebben az esetben kell mellé speciális eszköz is, de hétköznapi használatra szerintem tökéletes.

Az éjszakai lábmaszk állaga és illata valami fantasztikus, igazi őszi-téli melengető comfort termék. Ha csak egy dolgot szereztek be ebből a kollekcióból, akkor szerintem ez legyen az. Az Illipe vaj mellett E vitamint és három vajból (kakaó, shea, mangómag) álló komplexet tartalmaz.  Egy mogyorónyi mennyiség elég mindkét lábra és másnapra reggelre tényleg pihe-puha lesz a bőrünk. A makacsabb kiszáradt és szépen eltüntetni néhány használat után.

 Nálam hatalmas kedvenc lett mindkét termék és már anyukámnak is rendeltem belőle és biztosan újra fogom venni a téli hónapokra is.

Ti milyen lábápoló termékeket használtok?

Megjegyzések