Parfüm Pillanatok: Avon "Imari Eclipse"

Az Avon Imari illatai eddig egytől-egyig belopták magukat a szívembe és nagyon örültem, hogy egy új illatváltozattal rukkoltak elő az őszi-téli szezonra, ami az Eclipse fantázianevet kapta. Az Avon jóvoltából kipróbálhattam a parfümöt és most ebben a bejegyzésben megosztom veletek a gondolataimat róla. Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor olvassátok végig a posztot és a végén válaszoljatok a kérdésemre.

Az Imari Eclipse a klasszikus üvegformát kapta, amit már jól ismerünk. Ezúttal egy lilás-bordós színben pompázik, amihez nagyon jól illik az arany felirat. Az üveg masszív és jól zár, bátran magunkkal vihetjük hétköznapokon és akár egy utazásra is. A szórófej is szépen működik, egyenletes és lágy permetet bocsát ki.

Illatjegyek: 

fejillat: Körte, rózsabors, bergamot

Szívillat: Narancsvirág, peónia, tubarózsa

Alapillat: Pacsuli, vanília, szantálfa

Ahogy látjátok az illatjegyekből, az Avon ezúttal egy nagyon komplex illatot alkotott meg, ami szerintem minden évszakban megállja a helyét. Tavasszal és nyáron esti illatként is viselhető, de a hidegebb hónapokban nappalra sem túlzó. Fújás után közvetlenül a narancsvirág és a roppanós körte üdvözöl, amit nagyon jól kiegészít a karcos rózsabors és a szantálfa fűszeressége. Leszáradás után pedig a virágos illatjegyek is megmutatják magukat, amiket szépen körülölel a vanília édessége. A pacsuli pedig gondoskodik az illat testességéről. 

Ez a parfüm szerintem inkább a 25+ korosztályt célozza meg és akár egy idősebb hölgy is kedvelheti ezt az illatot, ezért remek ajándék lehet anyukáknak és nagymamáknak is. Ha már itt tartunk, kapható belőle szett is, amiben a parfüm mellett egy testápoló is helyet kapott. 

A tartósságát tekintve jobb mint a legtöbb Avon parfüm, az illata egész nap érződik bőrön és hajon, ruhán pedig másnap is megmarad, én a sálamon két-három nap után is érzem.


 Ismeritek az Avon Imari illatokat? Van kedvencetek?

Megjegyzések