Yankee Candle Karácsonyi-Téli Kedvencek


Ebben a posztban most a kedvenc karácsonyi Yankee Candle illataimról mesélek Nektek egy picit bővebben. Az idei évben ezekkel a gyertyákkal teremtettünk ünnepi hangulatot decemberben. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, akkor olvassátok végig a posztot és a végén ti is osszátok meg kommentárban a saját kedvenc karácsonyi illatotokat.

Home Sweet Home

Illatjegyek:

Fahéj, Fűszerek, Frissen főzött tea

Ez a gyertya az egész őszi és téli időszakra tökéletes választás, egy igazi melengető illat, ami azonnal otthonossá és hívogatóvá tesz egy helységet. Engem valóban egy friss, gőzölgő fűszeres gyümölcsteára emlékeztet. Nagyon intenzív illat, egy átlagos méretű szobát már negyed óra égetés után be tud illatozni. Nekem az egyik kedvenc Yankee Candle illatom, amit beköszöntenek az első hűvösebb napok, azonnal előkerül valamilyen formában. Most akciósan tudjátok beszerezni a fenti linken.


Glittering Star
 
Illatjegyek: 

Gyömbér, Feketeribizli,Szilva, Szerecsendió,Szantálfa, Pacsuli, Borostyán, Guajakfa 

A Glittering Star egy igazi gyümölcsös-fűszeres illat, amiben a szilva a legmeghatározóbb. Ezt tökéletesen kiegészíti a gyömbér szúróssága és a fűszeres illatjegyek, amik egy igazán melengető ünnepi hangulatot varázsolnak. Az egyik legintenzívebb YC gyertya, egy 25 négyzetméteres helységet negyed óra alatt meg tud tölteni az illatával.



Illatjegyek: 

Cukrozott gyümölcsök

Ez egy igazi klasszikus Yankee Candle illat, ami talán nem mindenkinek jön be, de nekem abszolút nosztalgikus, mert ez volt az egyik első kedvencem a márkától. Gyümölcsös, édes, picit fűszeres illat, ami magában rejti a karácsony minden aromáját. Szintén nagyon intenzív, egy átlagos méretű szobát körülbelül negyed óra égetés után be tud illatosítani és ha viasz formában vásároljátok meg, érdemes elfelezni a viaszt.

Christmas Eve Cocoa

Illatjegyek: 

Vanília, Praliné, Menta, Szantálfa, Szegfűszeg, Citrus, Vetiver, Majoranna, Virágillat, Gólyaorr, Tubarózsa, Fehér kérgű fák, Pézsma, Pacsuli

Ez egy nagyon komplex illat, egyrészt édes és krémes első szaglásra, de meggyújtás után előbújnak a virágos és fás illatjegyek is. Szintén egy olyan aroma, ami nem csupán karácsonyra tökéletes, de egész télre is, ha valaki kedveli az édesebb illatokat. Gyertya formában nem annyira intenzív, inkább csak finoman megbújik a helységben és időnként fel-felsejlik az illata. Ha intenzívebb illatélményt szeretnétek, akkor viasz formában érdemes beszerezni.


Ezek voltak tehát az én kedvenc karácsonyi és téli kedvenceim. Az Illatgyertya.hu oldalon most a legtöbbet akciósan szerezhetitek be, érdemes körülnézni. Ez pedig nem reklám volt, nincs együttműködésem a webshoppal, évek óta vásárolok náluk. 

Ti milyen karácsonyi illatokat kedveltek?

Megjegyzések

  1. Biztosan nagyon jó az illatuk. Én fahéjas és vaníliás illatot vásároltam tőlük még nagyon sok évvel ezelőtt a Dohány utcai boltban. Mindkettő nagyon jó volt. Idén Glade gyertyát vettem az almás fahéjasat és az egész család szerette.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)