Avon Wonderland Szemfesték Paletta és Ultramatt Rúzsok Teszt/Vélemény

Az Avon idén télen három új csodaszép szemfestékpalettával rukkolt elő és az Ultramatt rúzsok közé is érkezett két új árnyalat. Ebben a posztban a ezekről olvashattok részletes véleményt. A két rúzs mellett a Wonderland paletták közül a Red Majesty nevet viselő darab került hozzám az Avon jóvoltából és alig vártam, hogy tesztelhessem és kipróbálhassam a termékeket. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, akkor olvassátok végig a posztot, a végén sminket is mutatok a termékekkel.

A paletta és a rúzsok csomagolása is csodás, igazán Alice Csodaországban hangulatuk van a nyuszis-rózsás mintával. A paletta dobozban érkezik, a rúzsok pedig a szokásos védőfóliában.


A paletta mágnessel záródó karton csomagolást kapott, ami kellően masszív ahhoz is, hogy egy utazásra magunkkal vigyük. Kilenc egymással harmonizáló matt és fényes színt találunk benne.


A merész pirosak mellett néhány csodás bronzos és visszafogott rózsaszín-nude árnyalat is helyet kapott, valamint egy matt sötétbarna.


A szemhéjpúderek közül a fényes színes pigmentáltsága jobb, a matt színekhez mindenképp kell egy jó szemhéjalap, hogy érvényesülni tudjanak. Ezek a színek minimálisan porolnak is, de egy tapasztalt sminkelőnek ez nem okozhat gondot.


Legfelső sor hármasa. Innét a középső szín a kedvencem. Nagyon szépen pigmentált, mély árnyalat, a sminkben is használtam.


Ez a hármas úgy tökéletes ahogy van. A matt rózsaszín tökéletes satírozásra és ha van egy kisebb arcpír ecsetünk akkor pirosítónak is használható.


A két fényes szín csodás, intenzív árnyalat, nagyon szépen lehet satírozni őket és minimálisan potyognak csak. 


Az utolsó három szín is rendben van. A középső árnyalat az én extra világos, rózsaszínes bőrömön elveszik. A matt sötétbarna pigmentáltsága gyengébb, de lehet építeni.


Térjünk át a rúzsokra. Évek óta szeretem és használom az Avon matt rúzsait, így ezzel a két új árnyalattal kapcsolatban is magasak voltak az elvárásaim.


A két új árnyalat neve Ruby Kiss és Roseberry Red. Előbbi egy hideg kékes tónusú piros, a másik egy pinkes málnapiros árnyalat.


Az állaguk kellemes, könnyen siklik az ajkakon és nem szárítanak. A fedése teljesre építhető. A tartósságukat tekintve az ivást jól bírják, de evés után már kell egy új réteg az ajkak belső részére.


Nekem a Ruby Kiss árnyalat tetszik jobban, egy nagyon szép, élénk hideg piros. Az utóbbi hetekben sokszor viseltem és nagyon megszerettem.


Itt pedig egy sminket is mutatok a palettával és a Ruby Kiss rúzzsal. 

Használtátok már Avon szemfesték palettát? A rúzsiakat ismeritek? Van kedvencetek?



Megjegyzések

  1. Gyönyörű a csomagolás és a beltartalom is, szuper választás volt mind!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)