Parfüm Pillanatok : Avon - Eve Become

Szinte hihetetlen, hogy már március közepe van és a tél lassan búcsúzni fog. Én már nagyon vártam a tavaszt, a színeket a természetben, a napsütést, a tavaszi ruhákat és az üde tavaszi parfümöket. Az Avon Eve Become illata már csomagolásában is a tavaszt hozza el, hiszen az üvege egy pillangót formáz. Ha kíváncsiak vagytok az illatra, akkor olvassátok végig ezt a posztot, amiben részletesen mesélek róla.

Nagyon tetszik ez az üveg, mert habár masszív, de mégis kecsesnek és elegánsnak hat. A kupak jól zár, így bátran magunkkal vihetjük a mindennapokon és akár egy utazáson is. A szórófej finom és egyenletes permetet bocsát ki.

Illatjegyek: Piros alma, pillangóvirág, cédrus

Fújás után közvetlenül a roppanósan piros alma zamata üdvözöl minket, amit pár pillanattal később körülölel egy virágos kompozíció és kicsit púderesen szárad le. Finoman édes és fanyar, amivel jól harmonizál a cédrus karcossága is és ez ad az illatnak karaktert. Egy igazi tavaszi-nyári illat az Eve Become, ami viselhetünk hétköznap, de egy randira vagy elegáns eseményre is megállja a helyét.

Ez az illat szerintem kortalan. Egy fiatal lány és egy idősebb nő is magáénak érezheti, ha az üde és játékos illatokat kedveli, sőt megvan benne az a bizonyos plusz amitől valaki számára AZ ILLAT lehet, az a parfüm, amihez időről-időre visszatér. A tartósságát tekintve nagyon jól szerepelt. Bőrön csak a nap végén fakult meg az illata, de ruhán és hajon egész nap érezhető.

Azt hiszem, az Avon megalkotta az idei tavasz egyik legkellemesebb parfümjét. Ha kedvelitek a gyümölcsös, de nem túl édes illatokat, akkor tegyetek vele egy próbát.


Van kedvenc tavaszi parfümötök?

Megjegyzések