Lancome Rénergie H.P.N. 300-Peptide Arckrém Teszt/Vélemény

 

Nagyon régóta használom és kedvelem a Lancome termékeket, legyen szó dekorkozmetikumról vagy parfümről, viszont a bőrápolási termékeik közül még nem sok mindent használtam. Emiatt is nagyon örültem neki, amikor bekerültem azon szerencsések közé akik az All2Test terméktesztelése során kipróbálhatták a Rénergie H.P.N. 300-Peptide arckrémet. Erről olvashattok most részletes véleményt.

Mindig nagyon örülök, ha egy márka gondol a környezettudatosságra is. Az újratölthető termékek szerintem szuperek és ez az arckrém is ilyen. Az utántöltő ráadásul jóval kedvezőbb áron kapható. A csomagolás természetes gyönyörű, mutatós és abszolút felér a Lancome által képviselt színvonalhoz. 

Ez az egyedülálló nappali krém mintegy 300-féle peptidet, hialuronsavat és a niacinamidet tartalmaz, melyek hozzájárulnak a bőr regenerációjához. Feszesíti és rugalmassá teszi a bőrt, mérsékli a ráncok láthatóságát az arcon és a nyakon, feszesíti az arc megereszkedett kontúrjait, halványítja a pigmentfoltokat, egységessé, ragyogóvá teszi a bőrt és mindezeket már egy hét használat után. Minden bőrtípusra ajánlott.

Az állaga krémes, mégis könnyed és gyorsan beszívódik a bőrbe, nem hagy ragacsos érzetet még a melegben sem. Gyönyörűen lehet rá sminkelni. Az illata egyáltalán nem erős, sőt nagyon kellemes. Nálam nem okozott semmilyen irritációt. Már néhány nap elteltével sokkal egységesebb bőrképet eredményezett és a bőröm sokkal feszesebb érzetű volt. Az egyetlen negatívum amit meg kell említenem, hogy sajnos nappali arckrém mivoltja ellenére nincs benne fényvédő, pedig ezzel kiegészülve valóban tökéletes lenne.

Még külön pozitívumként megemlíteném azt is, hogy nagyon kevés kell belőle, így az 50ml kiszerelés sokáig elegendő. Én már abban a korban vagyok, amikor is nem sajnálok kicsivel több pénzt kiadni a bőrápolási termékekre, ha valóban láthatóan hatékonyabbak, mint az olcsóbb társaik, de természetesen mindig igyekszem kifogni a jó akciókat és kedvezményeket.

Összességében azt kell hogy mondjam, ez az arckrém valóban annyival jobb, mint amennyivel többe kerül egy drogériás terméknél és ha olyan terméket szeretnénk, ami tényleg látható eredményekre képes akár már rövid idő alatt, akkor szerintem érdemes beszerezni. 

Próbáltátok már a Lancome arcápolási termékeit?

Megjegyzések