Spring Haul - Tavaszi szerzemények






Lassan a tavasz közepén tartunk, végre az időjárás is az évszaknak megfelelő. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon nem szeretem, amikor minden átmenet nélkül  a téli időjárás után már jön is a pulcsis, kora nyári idő és kimarad az átmeneti kabátok és cipők időszaka. 
Sikerült néhány dolgot kipipálnom a tavaszi kívánságlistámról. Ezeket mutatom most meg Nektek ebben a bejegyzésben. Ha kíváncsiak vagytok rájuk, nézzétek meg a teljes posztot. 



 Sikerült megvennem a kinézett Zara bőrdzsekit. Az utolsó darab volt a méretemben, így nagy szerencsém volt. Szerencsére tökéletesen áll, nagyon kényelmes és a hosszúsága is megfelelő. (Nem tetszenek ezek a mostani, majdnem épp csak mell alá érő darabok.) Nagyon tetszik ez a klasszikus fazon, szerintem jópár évig fogom viselni.


Szintén a Zarában lőttem ezt a cuki pöttyös basic felsőt. Ilyesmit szerettem volna. Szerintem nagyon kis vidám, bohókás darab. 


Ebben a szezonban én élek-halok a leopármintáért, így mindenképpen szerettem volna pár ilyen mintás holmit. Az egyik ez a H&M felső volt, ami ha jól emlékszem, kb 1300 Forintba került. Nagyon kellemes az anyaga, kényelmes, szellős, szintén szuper lesz tavaszra. 


Szintén H&M darab ez a leopárdmintás sál. Nagyon kis könnyű, tökéletes a tavaszi reggelekre-estékre, amikor azért hűvösebb az idő.




Ezt a pakolós H&M táskát és a jegginget a webshopból rendeltem, még a nőnapi kedvezménnyel és ingyenes szállítással. A táska épp a tökéletes méret, mert belefér a laptopom, a jegyzetfüzetem, a turmixos üvegem, a vizes üvegem, a pénztárcám, esernyőm és a szemüvegtokom is, tehát minden amire szükségem van egy hétköznapon. Van két kisebb zsebe is.
A nadrág pedig a sima, magas derekú fekete darab, amiből minden évben veszek legalább egyet.


A New Yorkerbe ritkán térek már be, mert úgy érzem kinőttem a ruháikból. De a kirakatban megláttam ezt a sárga táskát és pont ilyenre vágytam. Pici, de a pénztárcám, telefonom, egy rúzs és és a kulcsaim épp beleférnek. A kicsi kendő pedig szinte könyörgött, hogy hozzam mellé, szerintem nagyon jól mutatnak együtt. Már viseltem hajban és a nyakamon is.  Egy igazi statement darab, de a fekete ruháimmal nagyon jól mutat.


Újravettem a kedvenc Mixa arclemosómat is. Már legalább ötöt elhasználtam belőle és ugyanolyan jól működik, mint egy évvel ezelőtt, így ragaszkodom hozzá. Egy flakon nekem általában három hónapig elegendő úgy, hogy reggel és este is használom, így az 1500 Forintos árával szerintem nagyon gazdaságos. Ha valakinek érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőre van, akkor nagyon tudom ajánlani, hogy tegyen vele egy próbát. 

A Garnier deókat nagyon megszerettem az elmúlt évben. már a harmadik típust vettem meg, ezúttal a teafa olajosat választottam. A Glamour-napokon biztosan veszek majd a lilából is, mert az a kedvencem.



A Revolution Conceal&Define korrektorát tavaly nyáron kezdtem használni és most vettem meg a harmadikat belőle, ez is mutatja, hogy mennyire bevált számomra. Nagyon jól fed, hétköznap általában csak ezt használom a fényvédőm fölé, egy pici púderral fixálva. 

A Maybelline Brow Precise is nagy kedvencem, ezt is mindig újraveszem, mert nagy segítség a sietős reggeleken, amikor nincs időm vagy kedvem az Anastasia Beverly Hills Brow Pomade-et elővenni.


 Kihasználtam a legutóbbi Colourpop ingyenes szállítást is és megrendeltem két kívánságlistás terméket, valamint egy harmadik is a kosaramba került, amivel már régóta szemezgettem.


Két Lippie Stixet és egy highlightert szereztem be. 


 Ez az első Super Shock highlighterem a márkától habár más típusú kiemelőjüket már használtam. A Flexiterian árnyalatra esett a választásom, amivel már körülbelül két éve szemezgettem. 


Természetesen érkezik majd róla teszt. 😊


A két Lippie pedig a Brink (bal) és Lumiere (jobb).  
Mindkettő kis visszafogott, hétköznapi árnyalat.


A Zarában járva mindig megszaglászom a parfüm újdonságokat, így akadtam rá a Blue Candy illatra, amiről itt olvashattok tesztet. 

Ezek voltak tehát az idei tavasz eddigi szerzeményei. Néhány dolgot még szeretnék beszerezni Glam napokon is

Ti mit vásároltatok mostanában? Mit terveztek beszerezni a kuponos akciók alkalmával? 

 

Megjegyzések