Interjú

Lolly oldala évek óta az egyik legnépszerűbb beauty-blog. A munkásságát én is régóta figyelemmel követem és kedves, közvetlen stílusa, vicces bejegyzései miatt nagyon gyorsan belopta magát a szívembe. Ezért is választottam őt első interjúalanyként. Aki esetleg nem ismeri Lolly blogját, annak javaslom vessen rá egy pillantást: http://lollymakeupandbeauty.blogspot.com/ :)

Most pedig térjünk a lényegre, azaz jöjjön az interjú! :)

Moon Angel:Kérlek pár mondatban mesélj a blogodról! (Mikor kezdted a blogolást és egyáltalán honnét jött az ötlet?)

Lolly:
A blogolást még anno ha jól rémlik 2009 őszén kezdtem és totálisan hirtelen felindulásból. Szinte a kezdetektől követője vagyok a Temptalia oldalnak és mindig kérdezgettem, hogy nálunk ilyen miért nincsen (igaz amúgy nem is keresgéltem, mert jobban szerettem amúgy angolul olvasni :D), kéne csinálni. Azt hiszem ez is inspirált a dologban egy kicsit. Persze nyilván hülyeség lenne bármelyik magyar oldalt a Temptalia-hoz hasonlítani, de elkezdtük és jó úton vagyunk.

Moon Angel:
Hogyan jellemeznéd az öltözködési stílusod? Hol vásárolsz a legszívesebben?

Lolly:
Kaotikus... A munkám miatt most a kényelmes és praktikus darabok dominálnak sajnos, de igyekszem mindig egy kicsit egyedibbé és különlegessé tenni őket. Egyébként pedig mindenevő vagyok, van amikor ultra romantikus púderrózsaszínhez van kedvem, van amikor valami nagyon szexis szűk feketéhez, van amikor előtör a rockos vad énem, akkor meg láncok, szegecsek ilyesmik :D.

Moon Angel:
Milyen különbségeket fedeztél fel a magyar lányok és az amerikai lányok öltözködése, sminkje között?

Lolly:
A lányok 'divatosak' itt is, akárcsak otthon, de ez a fiatal lányokra vonatkozik elsősorban. A nők viszont nagyon igénytelenek, itt nem számít semmi más a gyerekeken és a családon kívül... Borzalmas... Sminkelni meg nem nagyon sminkelnek se a lányok se a nők, egy-két üdítő kivétel van csak.

Moon Angel:
A hétköznapokon hogyan sminkeled magad?

Lolly:
Nálam csak kétféle smink van: vagy totál natúrban csak spirál+pirosító+ajakápoló vagy teljes harci dísz :D. Pont nem érdekel, hogy mit gondolnak az emberek ha egy borús és dögunalmas hétfőn én a legbrutálabb élénkzöld szemhéjpúderemet teszem fel, mert nekem ahhoz van kedvem. Az sem szokott általában érdekelni, ha esetleg a munkahelyen beszólnak miatta vagy ilyesmi. Azt azért ne más döntse már el, hogy én hogy festem magam. Persze azért megmaradok általában az ésszerű keretek között :D.

Moon Angel:
Melyek a kedvenc sminktermékeid? Mi az ami mindig nálad van?

Lolly:
Jajj, az ilyen mindig olyan nehéz... Teljesen változó! Most éppen a Revlon ColorBurst Lip Butter. Ami pedig mindig nálam van az egy ajakápoló, általában másra nincsen szükségem.

Moon Angel:
Szerinted mik a legnagyobb sminkbakik?

Lolly:
A legnagyobb sminkbaki az, ha valaki nem tudja felmérni, hogy mi áll jól neki és nincsen önkritikája. Az vonatkozik az öltözködésre is. A kedvencem a bőr színétől merőben elütő alapozó...

Moon Angel:
Ki az a híresség akit abszolút divatikonnak tartasz? Miért?

Lolly:
Két véglet: Lady Gaga, mert egy őrült, akit nem érdekel mit gondolnak róla az emberek, de nagyon illik hozzá, amit csinál és Scarlett Johansson, mert ő meg egyszerűen hipernőies és csodaszép és nagyon csípem, hogy ő mindig erősebb és változatos sminkeket visel a díjátadókon.

Moon Angel:
Ha életed hátralevő részében csak egy divattervező ruháit viselhetnéd, ki lenne az? Miért pont ő?

Lolly:
Ez egyszerű :D. Alexander McQueen és azért mert az ő ruhái (vagyis most már ugye Sarah Burton ruhái) olyanok, mintha az én gondolataimból pattantak volna elő. Csodálatosan különlegesek és részletgazdagok és van bennük egy kis őrültség is.

Moon Angel:
Melyik a kedvenc parfümöd? Hogyan jellemeznéd?

Lolly:
YSL Cinéma, mert klasszikusan nőies, de mégis van benne valami nagyon egyedi és különleges, játékos és pajkos. Ráadásul nem egy tucatillat, szinte még senkin nem is éreztem magamon kívül.

Moon Angel:
A külföldi beauty guruk közül kik a kedvenceid?

Lolly:
Temptalia Christine és Michelle Phan. Amit ők elértek az példaértékű és bámulatos, nagyon nagyra tartom őket.

Moon Angel:
Melyik az a kozmetikai cég, melynek termékeit szívesen látnád Magyarországon?

Lolly:
Ez is egyszerű: Urban Decay minden mennyiségben!

Moon Angel:
Mi volt az első sminkcucc amit magadnak vettél? Megvennéd újra?

Lolly:
Jó lenne emlékezni rá... Nagyon régen volt, több mint 12 éve az tuti. De arra emlékszem, hogy nagyon sokszor vettem Maybelline Water Shine Diamonds rúzsokat és megvenném őket most is, de szerintem már nincsenek azok a színek amiket szerettem. (Volt egy csodaszép mályvás árnyalat, abból vagy hármat elfogyasztottam :D.)


Köszönöm szépen Lolly-nak a válaszokat! :)

Lányok hozzátok is van három kérdésem! ;) Mi volt az első sminkcuccotok? Szerintetek mi a legnagyobb sminkbaki? Melyik a kedvenc sminkterméketek és mi az ami mindig nálatok van?

Kíváncsi vagyok a válaszokra! ;)



Moon Angel



Megjegyzések

  1. Nekem az első sminktermékem egy szempillaspirál volt.
    Amit nagy bakinak tartok például, az a fekete ceruzával vastagon, csúnyán húzott (esetleg alatta le is borotvált) szemöldök. Brutál!
    És ami mindig, minden esetben nálam van, az nekem is az ajakápoló!

    VálaszTörlés
  2. Fekete szemcerka volt, talán avonos, ami az első sminkcuccom, elég alapvető dolog, semmi extra.
    Ami mindig nálam van, az a Carmexem:)
    Bakinak a rondán felvitt/elütő színű alapozót tartom.

    VálaszTörlés
  3. nekem az első sminktermékem egy zöldalma illatú szájfény volt, valami barátnőmtől kaptam ajándékba szülinapomra. ezt követték az újság mellé ajándékba adott szemceruzák, stb.
    ami nálam van mindig: ajakbalzsam és szemöldökcsipesz
    óriási sminkbaki: vékonyra szedett/tetovált szemöldök, narancssárgára szolizott fej+ajkak színtelenítése korrektor/alapozó által. ki lehetne kergetni a világból ezzel.
    ilovemrgrants.tumblr.com

    VálaszTörlés
  4. Nekem is rengeteg újságos sminkcuccom volt! :D Emlékszem mindig rohantam megvenni a 100XSzépet amikor tudtam hogy telefon alakú szájfény paletta vagy körömlakk lesz hozzá. :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)