How To Wear: Élénk színek

Szerintem szuper ez az új trend, amiben az eddig tiltólistás színpárosítások most szabad utat kapnak. Pár napja előadás előtt néhány lány az évfolyamból a Glamour trendbiblia fölé hajolva diskurált arról, hogy ez a trend bizonyára csak a kifutón mutat jól és mégis honnét tudhatnák, hogy melyik színek párosítása a nyerő, stb. Ekkor jött az ötlet, hogy talán más is ezekkel a kételyekkel küszködik a tavasz és nyár egyik legmeghatározóbb trendjével kapcsolatban. Ezért készült el ez a bejegyzés. :)

Elsőként pár tipp:
  • Most szinte mindent szabad. Kéket a pinkkel, pirosat a zölddel... szóval legyél merész és kísérletezz.
  • Ha biztosra akarsz menni, nézz meg pár divatbemutatót, lapozz föl magazinokat és meríts ihletet onnét.
  • Ha továbbra is bizonytalan vagy kísérletezz a kiegészítőkkel. Színes ruhához, válassz élénk színű táskát, cipőt, vagy ékszert. Ha már ráéreztél a "dologra" jöhet a színes ruhadarabok párosítása.
  • 2-3 színnél többet ne viselj egyszerre!
  • Ha úgy érzed egy szín nem áll jól neked, akkor ne erőltesd.
  • Variáld a trendeket. Viselj az élénk színekhez masnis holmikat, virágos cuccokat, építsd be őket az egzotikus vagy klasszikus darabok mellé.
  • Alakítsd a stílusodra és az alakodra. Ha inkább nadrágos típus vagy, akkor szerezz be egy színes farmert. Ha imádod a magassarkúkat, akkor válassz egy színes darabot. A lényeg hogy jól érezd magad benne és a trend alakuljon hozzá és ne te alakulj a trendhez! ;)
  • A szülök, nagyszülők és persze a divatanalfabéták valamint az "irigyek" (akiknek tetszik a trend, de nem merik viselni ezért kicikizik) persze nagy szemforgatásokkal és összesúgással fogadhatják ezt a divatot, de ne foglalkozz velük. :) A lényeg hogy te jól érezd magad! ;)

És most jöjjön pár szett, amiből ihletet meríthetsz. :)

rainbow

A bal oldali összeállítás egy nőies vonalat képvisel. Teltebb alakra is ideális, csupán egy koptatás nélküli farmert válassz hozzá. Ebben a szettben három trend is szerepel. A felső nemcsak élénk színű, de csillogó anyagú is, a fekete blézer, az óriási napszemüveg és a gyűrű pedig igazi klasszikus.

A jobb oldali szett laza és kényelmes, ideális, suliba, vagy randira, shoppingoláshoz, vagy akár buliba is. Az ugyanolyan színű táska és cipő sohasem lehet tévedés. :) A masnis póló, pedig egy csepp nőiességet visz az egyébként vagány szettbe.


vibrant

Ez a két szett elegáns és nőies. Üzletasszonyoknak ideális, de felveheted elegáns eseményre, randira, vacsorára, esküvőre is. Az első szettben a klasszikus szabású ruha kapott élénk színt, és a kép cipő adja az extrát az egyszerű kiegészítők mellett.

A jobb oldali összeállítás ideális vékony alakra és alacsony termetre. Ha bizonytalan vagy a színek keverését illetően, a sárga két árnyalata egy biztos pont lehet a számodra. Egy klasszikus fekete magassarkú pedig tökéletes megkoronázása ennek a szettnek.


colours

Íme két szett amikben te lehetsz a fesztiválok és bulik sztárja. A bal oldali szett egy bevállalósabb összeállítás. Az élénk színek mellett, a tollak, a rojtok és a western csizma is helyet kapott benne és jól megférnek egymás mellett.

A jobb oldali szett sportosabb és kényelmesebb, akár kirándulásra, vagy moziba is felveheted, de egy buliban vagy koncerten is megállja a helyét. A szürke színnel és nagy feliratokkal bánj óvatosan, mivel ezek optikailag teltebbnek mutatnak. Az összecsukható napszemüveg nagyon praktikus lehet ha pici táskád van.


colour

A bal oldali szett tökéletes a számodra ha szeretsz lábat villantani. A színes sortok a nyár slágerei lesznek, a magassarkú pedig csodás virgácsokat varázsol. De csak akkor vállald be ha tudsz benne járni, nincs szánalmasabb látvány egy pókjárású csajnál, bármennyire is stílusos vagy szép.

A jobb oldali szerkóban hódíthatsz egy elegáns estélyen. A pink és a zöld szerintem gyönyörűen mutat egymás mellett, a csodálatos halacskás nyaklánccal pedig is nincs is szükség egyéb ékszerre, hiszen minden tekintetet magára vonz. Teltebb alakúak számára is ideális lehet ez a ruha, de ha biztosra akarsz menni, vegyél fel alá alakformáló fehérneműt. A maxiruha alapból magas lányoknak áll jól, de egy extra magassarkúval felveheted akkor is ha nem vagy éppen modell magasságú. Ezzel ellentétben ha az átlagnál magasabb vagy válassz inkább egy szép sarut a szetthez.


Remélem elnyerte a tetszésetek ez a bejegyzés és tudtam segíteni ha valakinek ilyen jelelgű problémái akadtak. :)

Melyik szett tetszik leginkább?


Moon Angel


Megjegyzések

  1. Jesszusom! Hát ez nagyoooon jók, nem is tudnék dönteni, hogy melyiket kérem! Jöhet mind :DDDD

    VálaszTörlés
  2. Tök érdekes hogy az összes összeállítás közül mindnél a bal oldali tetszik... én ehhez nem vagyok elég bátor, vagy legalábbis nem hordanám, de így tetszik nagyon

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Ezek tényleg nagyon élénk színek, amikért annyira nem rajongok, de sosem árt színességet vinni az életbe! :)
    Üdv
    Zsuzsi

    VálaszTörlés
  4. Nem vagyok irigy, de nekem ez túl színes. Ha viszont valakinek kedve van hozzá... csak tessék :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)