2012. június 28., csütörtök

Aktuális körömlakk


Nagyon tetszik az ombre körömfestés és régóta ki szerettem volna már próbálni. Íme az első próbálkozás eredménye. Nem vagyok vele 100%-ig elégedett, plusz nincs hozzá speciális szivacsom sem, de elsőre azért nem rossz. A képen látható lakkokat használtam hozzá, egy régi alapozószivacsot és egy átlátszó fedőlakkot.
Nektek tetszik ez a körömdíszítés? Próbáltátok már? :)

5 megjegyzés:

 1. Nagyon jó ezekkel a színekkel! Én körömről körömra halványulóval próbálkoztam, de csak élőben lehet észrevenni sajnos :D

  VálaszTörlés
 2. Megmondom őszintén, még nem találkoztam ezzel a festéssel. Viszont a lila amit használtál, az nagyon tetszik.

  VálaszTörlés
 3. Csináltam már pár manikűrt ezzel a technikával,nekem tetszett a végeredmény.Szerintem elég gyorsan lehet csinálni nagyon csinos kis manikűröket.

  VálaszTörlés
 4. nem rossz az eredmény, nekem is tetszik ez a fajta körömfestés, csak olyan ügyetlen vagyok, mindig elbukom a szivaccsal :(

  VálaszTörlés
 5. nem próbáltam, sztem jó lett a lakkozásod, nekem tetszik, de már ráveszem magam hogy kipróbáljam:)csak eddig még nem sikerült:)

  VálaszTörlés

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...