Aktuális körömlakk


Nagyon tetszik az ombre körömfestés és régóta ki szerettem volna már próbálni. Íme az első próbálkozás eredménye. Nem vagyok vele 100%-ig elégedett, plusz nincs hozzá speciális szivacsom sem, de elsőre azért nem rossz. A képen látható lakkokat használtam hozzá, egy régi alapozószivacsot és egy átlátszó fedőlakkot.
Nektek tetszik ez a körömdíszítés? Próbáltátok már? :)

Megjegyzések

  1. Nagyon jó ezekkel a színekkel! Én körömről körömra halványulóval próbálkoztam, de csak élőben lehet észrevenni sajnos :D

    VálaszTörlés
  2. Megmondom őszintén, még nem találkoztam ezzel a festéssel. Viszont a lila amit használtál, az nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  3. Csináltam már pár manikűrt ezzel a technikával,nekem tetszett a végeredmény.Szerintem elég gyorsan lehet csinálni nagyon csinos kis manikűröket.

    VálaszTörlés
  4. nem rossz az eredmény, nekem is tetszik ez a fajta körömfestés, csak olyan ügyetlen vagyok, mindig elbukom a szivaccsal :(

    VálaszTörlés
  5. nem próbáltam, sztem jó lett a lakkozásod, nekem tetszik, de már ráveszem magam hogy kipróbáljam:)csak eddig még nem sikerült:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)