Tally Weijl 2012 Ősz

Ismét elkezdtem összeszedni a nálunk is népszerű márkák kínálatát ebben a szezonban. Elsőként a Tally Weijl őszi-téli darabjai kerültek mustrálásra, ezekből hoztam el a (szerintem) legjobbakat. Leginkább őszi holmikat válogattam, mivel most épp ezek az aktuálisak, de mindenképpen lesz majd téli áttekintés is. ;)


Nadrágok


tally weijl 2012 ősz-tél



Természetesen nagyobb részt csőszabású nadrágokat kínálnak, de néhány egyenesebb szárú darabra is rá lehet bukkanni. Ha virágos nadrágot keresel, akkor érdemes itt körülnézni. A színes nadrágok közül a piros-pink illetve a zöld nadrágok hódítanak a márka kínálatában, de nagyon aranyosak a színes leopárdmintás nadrágjaik is.


Felsők

tally weijl 2012 ősz-tél



Ebben a szezonban szuper mintás darabokat kínálnak, de ha csipkés, fodros vagy flitteres felsőre fáj a fogad, akkor is érdemes körülnézni az üzleteikben.


Ingek-Topok

tally weijl 2012 ősz-tél



Szuper kockás ingeket, ing-tunikákat is találtam az új kollekcióban, és volt még pár felső amit mindenképpen meg akartam mutatni, mert nagyon aranyosak. Ha pedig a tökéletes buli-topot keresed, akkor biztosan találsz majd itt olyat ami belopja magát a szívedbe. ;)


Pulcsik, mellények, kardigánok

tally weijl 2012 ősz-tél



A szezon fontos darabjai. Egy klassz pulcsi vagy egy hosszú kardigán mindig jól jön a hűvösebb napokra, a kis szőrös mellények pedig nagyon cukik. Ki mondta hogy a meleg darabok nem lehetnek divatosak? Személyes kedvencem a krém színű csipkés kardigán és a hosszú, tunika-fazonú felső.


Szoknyák-Sortok

tally weijl 2012 ősz-tél



Idén ősszel nagyon menő a sort-harisnyával, csizmával viselet. Persze ehhez szükséged lesz egy új sortra, hiszen a kis pasztell színű darabodat mégsem veheted fel! Ha pedig jobb szereted a klasszikus darabokat, akkor válogathatsz a sok csini szoknya közül is.


Ruhák

tally weijl 2012 ősz-tél



Idén a Tally leginkább a testhez simuló ruhákat részesíti előnyben, de azért találni néhány A-vonalú ruhácskát is. Szinte minden darab feketével kombinált és rengeteg a csipkés kreáció is. Ha klasszikus kis feketét keresel, akkor érdemes itt vadásznod, de ha egy extrémebb, feltűnőbb darabra vágy szerintem akkor is sikerrel járhatsz náluk.


Blézerek, dzsekik, kabátok

tally weijl 2012 ősz-tél



Ebben a szezonban is hódítanak a színes blézerek, amik ideálisak egy ilyen szép késő őszi, meleg napra mint a mai. A kínálatban találsz klasszikus ballonkabátokat, vékonyabb szövetkabátokat és motoros dzsekiket, klasszikusan bőrből, dögös csipkéből vagy extrém tweedből is.


Táskák

tally weijl 2012 ősz-tél



Ha nagyobb, mázsacipelő táskát keresel vagy pici, cuki darabot bulizáshoz, esetleg valami színes, extrém verziót, akkor is érdemes körülnézni náluk. A pici kék táska és a steppelt, lakk bordó nálam favorit.


Cipők

tally weijl 2012 ősz-tél



Néhány éve csak 1-1 magassarkút vagy balerinát lehetett náluk kapni, most pedig megtalálható minden amire csak egy lány vágyhat. Kényelmes hétköznapi cipők, bájos kis balerinák, dögös magassarkúk és extrém darabok is vannak a kínálatban. Csak választani nehéz! :-/


Kiegészítők

tally weijl 2012 ősz-tél



Ha nem szeretnél sokat költeni gardrób-frissítésre, néhány kiegészítővel is azonnal aktuálissá lehet tenni a szettjeidet. Rengeteg szép sál, csini ékszer és dögös öv vár rád a Tally Weijl-ben. A fülbevaló szettjeik szerintem zseniálisak. ;)


Mit szóltok a márka kínálatához? Kinéztetek valamit? Szoktatok náluk vásárolni?


Megjegyzések

  1. Még nem vettem tőlük semmit, de egész csábító ez a kínálat. Remélem, ha bemegyek egy üzletükbe, megakad majd valami jó cuccon a szemem ;)

    VálaszTörlés
  2. Sajnos nincs lehetőségem ebbe az üzletbe járni vásárolni, mert a mi városunkban nincs ilyen üzlet [tudtommal...].
    De nagyon tetszett néhány darab, különösen a szoknyák és a cipők...! :)

    VálaszTörlés
  3. Néhány dolgot kinéztem a képek alapján! És végre van lehetőségem megvenni is, mert néhány hete van nálunk is Tally Weijl :-)

    VálaszTörlés
  4. Én még soha nem vettem soha semmit Tallyban. Voltam már üzletükben, de soha nem jött be semmi igazán. Most sem

    VálaszTörlés
  5. Én sem vásároltam még náluk, de azt hiszem érdemes benézni hozzájuk ha ilyen a kínálat! :)

    VálaszTörlés
  6. nagyon jók ezek a cuccok :D bár én sem vásároltam még ott, érdemesnek látom, ha egy ilyen üzletet felkeresnék :D

    VálaszTörlés
  7. sokszor vásároltam már Tally Weijl-ben, a legtöbb ruhámat ott vettem:)

    VálaszTörlés
  8. Csak leárazáson szoktam venni ezt azt, általában felsőt vagy ékszert, szerintem ebből is valamilyen felső lesz az áldozat! :)

    VálaszTörlés
  9. Még nem vásároltam náluk de legközelebb majd benézek.:)

    VálaszTörlés
  10. Rózsaszín nadrág, csipke ruha, rózsaszín cipő tetszik nagyon!!

    VálaszTörlés
  11. Két éve vettem náluk 2 atlétát, amiket agyonhordtam:D
    A drapp ék talpú és a fekete csipkés hátú kardigán kellllll:)

    Emmi

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)