A nap szettje

A mai nap szettje ideális a számodra ha fősulira jársz vagy olyan helyen dolgozol, ahol nincs szigorú keretek közé szorítva az öltözködés. Ha reggel korán kelsz, akkor még sötét van, így biztosan nem szeretnél 10-15 percnél több időt szánni a készülődésre. Ezzel az egyszerű szettel és a tippekkel akkor is csinos leszel ha pl. késésben vagy.

busy girl



Szükséged lesz egy grafitszürke farmerre vagy nadrágra. Ehhez válassz egy kék vagy zöld peplum fazonú felsőt (szemszíntől függően, barna vagy szürke szeműeknek mindegyik jól áll) amit egy gallérszerű nyaklánccal tudsz feldobni.
Én szegecses bokacsizmát és táskát választottam a szetthez. Az arany szegecsek vagány hatásúak, de mégis van bennük egy csepp elegancia.
Egy arany színű lakk mindig elegáns és nagyon jól illik a kékhez. Hétköznapokon, munkába válassz klasszikus, visszafogott parfümöt.

Style:
  • Farmer: Tally Weijl 
  • Felső: H&M 
  • Táska: H&M 
  • Bokacsizma: Pimkie
  • Nyaklánc: Bershka
Beauty:
  • Parfüm: Burberry "Body" 
  • Körömlakk: H&M
  • Alapozó: L'Oréal 
  • Korrektor: Maybelline 
  • Négyes szemhéjpúder: Astor
  • Kék tus: Catrice 
  • Szempillaspirál: Maybelline 
  • Rúzs: NYX 
A szetthez illő smink elkészítése nem tart tovább 10 percnél.
- Tiszta és hidratált arcbőrrel kezdj.
- Ha normál, vegyes, vagy zsíros a bőröd, akkor a púder állagú alapozók beválhatnak nálad. Ennél is legalább akkor figyelmet fordíts az eldolgozásra mint a folyékony rokonainál.
- Ha karikás a szemed, akkor használj highlightert tartalmazó korrektort. Viszont soha ne használj ilyet a pattanásokra, mivel ahelyett hogy elfednék csak még inkább kiemelik a kis bumszlikat.
- A képen látható ötös szemhéjpúder világos színét vidd fel a szemöldökcsontodra és a belső szemzugodba highlightként. A kék árnyalatot vidd fel a szemhéjad 3/4 részére, a külső részt szabadon hagyva. Alulra is vidd fel  a színt a szempilláid tövébe. A külsé szemzugodba kerüljön a legsötétebb árnyalat. Alulra is vidd fel a színt, ezután alaposan satírozd el az éleket.
- Kék tussal húzd ki a szemed, fesd ki a szempilláidat.
- Mivel a smink szemhangsúlyos, ezért válassz egy nude pink rúzst, ami matt. Ezt pirosítóként is használhatod. ;)

A hajadat kösd el magas lófarokba és a végeket göndörítsd be. Vagy készíts egy gyors, sima kontyot. És már indulhatsz is! ;)

Tipp: reggelente mindig hideg vízzel moss arcot, mivel ez enyhíti a pirosságot, összehúzza a pórusokat és egészségesen üdévé teszi a bőröd.

Mit szóltok ehhez a szetthez? Ti hogyan sminkeltek, ha csak pár percetek van rá?

Megjegyzések

  1. Nagyon nagyon tettszik, tipikusan az egyszerű de nagyszerű kategóriába sorolnám :p nekem mindig csak pár percem akad a sminkelésre, ha egyáltalán akad :) olyankor szempilla spirál és ajakápoló :)

    VálaszTörlés
  2. A táska nagyon bejön, elfogadnám. A fölső is nagyon tetszik, de én félek ezektől a cuccoktól, félek, hogy az amugy is széles csípőmnek nem tenne jót ez a szabás...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)