1 ruha 2 stílus (Teltebb alakra)

Pontosabban 2 ruha, ugyanis most két alapdarabbal "dolgoztam". Az egyik egy állandó kedvenc, a sima fekete nadrág, a másik pedig a szezon egyik divatos darab, a leopárdmintás felső.
Ezekkel készült egy alkalmibb és egy hétköznapibb szett.

2 style



Nadrág: New Yorker
Felső: H&M

Az első szett tökéletes egy buliba, vagy egy éttermi vacsorára, mozis randira. Egy sima, szük, fekete nadrágban karcsúbbnak tűnik az alakod, a bő felső pedig elrejti a hason és deréktájon lévő felesleget. ;) A magassarkúban nemcsak magasabb leszel, de azonnal karcsúbbnak is tűnsz majd. A kis fekete táska szintén egy must have alapdarab, hiszen télen-nyárin viselheted ha az alkalom megkívánja. A hosszú, lógós fülbevaló mellett az arcod vékonyabbnak tűnik majd.

Táska: Pimkie
Cipő: Tally Weijl
Fülbevaló: H&M


A második szett egy kényelmes, hétköznapi összeállítás, egy csepp rockos-motoros beütéssel. Rohangászós napokra tökéletes, de akár egy szabadidős programra is felvehető. :)

Táska: Zara
Csizma: New Yorker
Karkötő: Bershka

Mit szóltok ehhez a két szetthez? Melyik tetszik jobban? :) 

Megjegyzések

  1. Az első tetszik jobban, bár a második kényelmesebb, ezért valószínű, hogy inkább azt hordanám hosszabb időre :)

    VálaszTörlés
  2. Imádom a fűzős magassarkú bokacsizmákat! Ez a képen nagyon jól néz ki, bár én barna párti vagyok, de ez a szürke is szinte mindenhez jó!

    VálaszTörlés
  3. Nekem az első szett jobban tetszik! :)

    VálaszTörlés
  4. talán a 2.,hétköznapokra ideális :)

    VálaszTörlés
  5. MIndkettő tetszik, az a fekete táska kellene... :)

    VálaszTörlés
  6. a 2. szett jobban tetszik (:

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)