Back To Basics - Vissza az alapokhoz 1. rész

Korábban már olvashattatok két bejegyzést, amikben összegyűjtöttem azokat a darabokat amik (szerintem) minden lány ruhatárának alapjai. Az őszi-téli és tavaszi-nyári bejegyzések után most szetteket hoztam, amik alapján láthatjátok hogy az elsőre talán unalmas darabok milyen "mentőövei" lehetnek a ruhatáratoknak.
Egy új rovatot szeretnék szentelni ennek a témának, hogy könnyebben emészthető és áttekinthetőbb legyen.

 
basics

basics by annakillerangel featuring h&m


Az első szettünk egy tökéletes szett rohangászós hétköznapra, vásároláshoz, csajos délutánhoz. Minden lány számára kötelező egy olyan farmer ami tökéletes illeszkedik az alakjára. A fekete blézer szintén igazi joker darab. Egy cuki mintás póló is kötelező na és persze egy kényelmes cipő amit felkaphatsz hétköznap, de akár egy ugrabugrálós koncertet is kibír.

A második szett kifejezetten az az összeállítás amit az érettségin, államvizsgán, állásinterjún kívül általában nem visel az ember, de mégis olyan darabokból áll, amiket nem lehet nélkülözni. Képzeld el hogy másnapra behívnak egy állásinterjúra. Ugye milyen jó ha nem kell fejvesztve rohanni fekete zakó és fehér blúz után? ;)

basics



Az első szett tökéletes mondjuk egy irodai munkára ha a lezserebb dress code-ot követitek. Utána akár beülhetsz egy étterembe is vacsorázni, de ebben a szettben simán megjelenhetsz egy vasárnapi családi ebéden is.

A második szettet viselheted egy randin, mozizós csajos estén amikor a film után még becsúszik pár koktél. Vagy felkaphatod egy házibuliba is, ahol lehet hogy a kiszemelted is ott lesz. ;)

basics

basics by annakillerangel featuring h&m


Az első szettben mehetsz színházba, esküvőre, temetésre, céges buliba vagy bármilyen elegáns eseményre. A kis fekete ruhát mindig a trendeknek megfelelően viselheted. Feldobhatod egy színes övvel, felkaphatsz hozzá egy bőrdzsekit és leopárdmintás magassarkút is.

A második szett is igazi aduász amikor péntek este nem tudod hogy mit vegyél fel bulizáshoz, vagy a szilveszterre kinézett ruha már nem volt méretben.


Ezeket a darabokat érdemes a leárazások ideje alatt (most) beszerezni, így rengeteg pénzt spórolhatsz meg. Arról nem is beszélve, hogy nem lesz olyan alkalom hogy ne lenne mit felvenned. ;)

Mit szóltok ehhez a rovathoz? Hasznosnak találtátok a bejegyzést? Számotokra mi az az alapdarab ami a leggyakrabban előkerül évszaktól függetlenül? Nálam a fekete zakó, a basic felsők, a farmer és a fekete magassarkú. :)

Megjegyzések

  1. Nekem tetszik ez a bejegyzés, szerintem sok hasznos dolog van, és általában mindenkinek kell, hogy lapuljon 1-2 alap ruhadarab a szekrényében, hiszen soha se lehet tudni, mikor csúszik be egy olyan program, amihez pont az alapok kellenek! :)))
    Nálam buli ruhából rengeteg van, de persze van minden alkalomra meg vannak az alap ruhadarabok, és nem csak akkor veszem fel, mikor olyan programom akad, amire kell, hanem párosítva mással hétköznapokon is hordom őket. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó bejegyzés, és szinte az összes szett tetszik, mindegyikben van valami, ami tetszik :) A fekete zakó most már tuti, hogy beszerzésre kerül, mert ahogy észrevettem, nem tudom most már nélkülözni :)

    VálaszTörlés
  3. Farmer és zakó az alapdarabok :) Klassz ez a bejegyzéssorozat,várom a következőeket is!

    VálaszTörlés
  4. Még, még és még ilyen bejegyzéseket!!! :D

    VálaszTörlés
  5. Ilyen fekete zakót már régóta szeretnék :) nagyon jó szettek:D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)