Colour Of The Week

COTW



Őszintén szólva teljesen elfelejtettem ezt a rovatot. :D Emlékszem hogy Karácsonykor, 24.-re szerettem volna feltenni az arany színű válogatást, de ez elmaradt, mivel 24.-én összeesni sem maradt időm. :D Szóval, pár napja azon töprengtem hogy mi is hiányzik az oldalra és eszembe jutott, hogy a hét színe. :D Mi más is lehetne ezúttal, mint a fehér? :) Nálunk legalább fél méter hó esett és gyönyörű minden, ezért választottam ezt a színt. Gyönyörű, letisztult, mindenkinek jól áll valamelyik árnyalata és minden színhez remekül passzol. :) Ti szeretitek a fehéret?

Ja és majdnem elfelejtettem: válasszatok 3 dolgot a képről! :)

Nálam a Gucci táska, a fehér szegecses karkötő és a csipkefelső nyert. :) 

Megjegyzések

  1. szoknya,táska és a kabát jöhet <3 szeretem a fehéret :)

    VálaszTörlés
  2. Imádom a fehéret :) jöhet minden :P

    VálaszTörlés
  3. A csipkés felsőt, a flitteres topot és a szoknyát szívesen elfogadnám.:)

    VálaszTörlés
  4. A flitteres top, a magassarkú és a szegecses öv tuti befutók nálam! :)))

    VálaszTörlés
  5. Ahhh, az a kabáát...<3 Szeretem a fehéret, és mindigis szerettem volna egy ilyen kabátot, igaz, csak ritkán venném elő, különleges alkalmakra, de akkor is veszek egyszer egyet :)

    VálaszTörlés
  6. csipkés felső, sapka és a magassarkú :DD

    VálaszTörlés
  7. kabát, felső, magassarkú :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)