Essence Haul

Végre elkezdődött az Essence kifutó termékek leárazás. A zsákmány egy részét a DM-ben a másik felét pedig a Rossmann-ban vásároltam és mindkét helyre úgy mentem, hogy ááá biztosan már mindent elkapkodtak. Ehhez képest pár dolog kivételével szinte mindent sikerült beszereznem azok közül, amiket kinéztem magamnak. :)


Íme a zsákmány. :)


Hazajött velem az egyik My Base, mégpedig az Illuminating, ami elméletileg egy bőrtökéletesítő alap. Kíváncsi leszel rá. A Sun Club vízálló filces tusra is lecsaptam.


A limitált kiadásos téli kézkrémek közül már csak a karamellás-forró csokis volt, így őt hoztam el, ár nekem az illata annyira nem tetszik, valahogy picit fincsibbre számítottam.


A Stay All Day krémes szemhéjfestékek közül a "06 Rock Chick"-et választottam. Eredetileg a barátnőmnek szántam, de közben ő is megvette, így azt hiszem nyeremény lesz majd a blogon. Egy csillámos fekete színről van szó. A barna smokey eye szett is hazajött velem. "02 Punk Vibe" a neve. Én a krémes festéket azt hiszem hogy szemöldökszínezésre fogom használni, mivel több német blogon is olvastam, hogy milyen szuper erre. A mono szemhéjpúder szinte teljesen ugyanaz (ha nem ugyanaz) mint a smokey eye szemhéjpúdere. "51 Absolutely Nature" a neve. Azt hiszem őt is ki fogom majd sorsolni. ;)


A Forget it! korrektort már használtam régebben is és nagyon szerettem, úgyhogy most újból lecsaptam rá.


A Colour3 lakkok közül a kék és a fekete kombinációkat hoztam el. Szerettem volna még a pinket, de az sajnos már nem volt.


Hazajött még vele a Nude Glam lakkok közül a "01 Hazelnut Cream pie" és a Colour&Go lakkok közöl a "127 I Love Bad Boys". Ezek szerintem szuperek lesznek tavaszra. :)


A Nail Art lakkok közül a "03 Hello Holo", a "08 Night In Vegas" és a repedezős "03 Crack Me! Blue" került a kosaramba. :) Sajnos az ezüst pelyhes lakk már nem volt, pedig arra is vadásztam.

Ami még kimaradt: Sun Club Highlighter, a barna 2in1 szemceruza, a rózsaszín és a lila krémes szemhéjfesték és az "Olive Garden" szemhéjpúder.


Ti vettetek valamit a kifutó termékek közül? Mi az amiről szívesen látnátok tesztet? :)


Megjegyzések

  1. awww. Nagyon tetszik minden, olyan jó nézegetni őket. :)

    VálaszTörlés
  2. Hú, alaposan sikerült bevásárolnod :-)
    A barna 2in1 szemceruzát én is megvettem, a vízálló tust sajnos csak szerettem volna ...

    VálaszTörlés
  3. Jól bevásároltál :) Én csak a helo holot vettem meg :)

    VálaszTörlés
  4. De jókat szereztél be! :)

    VálaszTörlés
  5. Ma vadásztam én is a DM-ben, vettem egy mattosító púdert, szerencsémre pont az az egy darab volt, ráadásul pont a színem(07 transclucent), és egy stay all day szemfestéket, volt már belőle egy színem és bevált, most a 09 for fairies-t vettem meg, igazi "reggelcsakgyorsanfeldobom" szín. :)

    VálaszTörlés
  6. Szép kis zsákmány :) Én nem vettem semmit, mert nem éreztem égető szükségét, és inkább az új termékekre tartogatom a pénzt :)

    VálaszTörlés
  7. én csak lakkokat vettem,de abból 6ot :$ :D

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó dolgokat szereztél :)
    A vízálló tus, és az i love bad boys érdekelne a legjobban :)

    VálaszTörlés
  9. My Base-t már én is vettem, de nekem nem igazán jött be :S

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)