NOTD - Bad boys love sparkle

Múlt héten viseltem ezt a kombinációt és nagyon megtetszett, biztosan ki fogom próbálni más színekkel is és fordítva is. :)


Essence "I love Bad Boys" 


Két réteget kentem fel belőle. Én nagyon szeretem az új ecsetet, ez a kép közvetlenül a festés után készült és alig kentem össze magam, ami nálam nagy szó. :D


Ezután következett a Hello Holo fedőlakk, amit a körmeim végére kentem fel. A végekre koncentráltam, felfelé haladva csak azt kentem fel, ami az ecseten maradt.


Szerintem nagyon aranyos így, picit jéghercegnős, jól illett a múlt heti havas időhöz. :)

Ti mit viseltek a körmötökön most?

Ui.: Legutóbb amikor csillámos lakkal volt bejegyzés, az egyik kedves olvasó említette, hogy nem szereti a csillámos lakkokat, mert nehéz őket lemosni. Ezzel én is így voltam, amíg nem találtam egy szuper technikát, amivel dörzsölés és kapargatás nélkül le tudom szedni, még a legbrutálisabb csillogó lakkokat is.  Íme! :)


Megjegyzések

  1. Én semmilyen körömlakkot nem viselek jelenleg. De általában pirosat szoktam: D Nekem nincs ilyen szép kék színem, csak sötét, de már a kívánságlistán van: D

    VálaszTörlés
  2. Milyen progival csináltad a csillámokra a megcsillanást?:D De értelmes lettem,bocsi:D

    VálaszTörlés
  3. gyönyörű a manikűröd! :) És nagyon köszi ezt a lakklemosási módszert! Még sosem hallottam róla, pedig én is mindig szenvedek a csillámokkal... :)

    VálaszTörlés
  4. Megvan mindkettő, szeretem őket! :) Nagyon jók együtt!

    VálaszTörlés
  5. J.Ibolya ez egy speciális effekt a fényképezőgépemen. :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szuper manikűr :) Nekem most semmi nincs a körmömön, kicsit pihentetem, mert az utóbbi fél évben állandóan festve volt, és ráfér már egy kis "szabadság" :D

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép ez a kék lakk :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)