2014. január 10., péntek

Napi Cukiság

Kate Spade New York Finishing Touch Bangle BraceletHét nem csodásan elegáns ez a masnis Kate Spade gyűrű? :) Én teljesen beleszerettem, már első látásra.
Ti mit szóltok hozzá? :)

11 megjegyzés:

 1. Gyönyörűen kivitelezett darab, én is elfogadnám :-)

  VálaszTörlés
 2. Imádom a masnis dolgokat! :) Szép darab. Ehhez hasonlót vettem nemrég, csak az nem éppen Kata Spade, hanem bizsu (Orsay) :D.

  VálaszTörlés
 3. Miata, most nagyon irigyellek. Én is próbáltam ma kettőt is, az egyik pont így nézett ki, csak ezüstben és persze az óvodás-méretű kezemnek hála mindegyik nagy volt. -.- :D

  VálaszTörlés
 4. Engem is kicsi kezekkel és vékony ujjakkal "áldott meg" a természet, de ez a középső ujjamra rájön (a gyűrűsre lehetetlen találni -.-). Lötyög rajta, ami engem zavar, így azt találtam ki, alulról egy kicsit hozzásegítem a kitöltéshez. Papírzsepiből letéptem egy akkora hosszúságú darabot, hogy csak az ujjam alatt látszódjon, majd megfelelő vastagságúra összehajtogattam, betettem a gyűrű alá, és voilá: úgy áll az ujjamon, ahogy kell. Úgyse nagyon látják a tenyeremet alulról, no meg egy olyan eseményre nyilván nem venném fel.
  Vagy mégis nagyon gáz? :D

  VálaszTörlés
 5. Ez nagyon ötletes megoldás. :D Én ma egy baglyos és egy tollas-leveles (nem tudom eldönteni melyik) gyűrűt vettem. :)

  VálaszTörlés
 6. Ez nem karperec? A baloldalon lévő kis pöcök miatt kérdezem. De lényegtelen, mert mindkettőnek gyönyörű ♥

  VálaszTörlés
 7. Fail. :D Ne írj bejegyzést éjjel kettőkor 3 óra tanulás után. XD

  De egyébként van szinte ugyanilyen Kate Spade gyűrű is, valószínűleg rosszra kattintottam. :D

  http://www.polyvore.com/kate_spade_new_york_skinny/thing?id=80084942

  VálaszTörlés
 8. Jé, tényleg !
  Ezüstben elfogadnám. Az arany nem az én színem.

  VálaszTörlés
 9. Gyűrűként és karkötőként is elfogadnám :)

  VálaszTörlés
 10. Ittenem de mesés, annyira imádnivaló! :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...