Mini Haul

Sziasztok! :) Mára elsőként egy Haul bejegyzéssel készültem nektek. :) Ágival megint közösen rendeltünk a Makeup Plaza-ról, ha követtek instagramon, akkor úgyis tudjátok, hogy én mit rendeltem. :D Áginak hatalmas ölelés még egyszer, amiért lebonyolította a dolgokat. :) Meg is beszéltük, hogy legközelebb is közösen rendelünk majd. ^^ A másik kitűzött tervem egy Catrice homolakk volt, tényleg csak azt egy lakkot szerettem volna megvenni, na jó talán kettőt. :D De sajnos Győrbe még nem érkezett meg az új szortiment, viszont meglepő módon a Baross Úton és az Árkádban is újra feltöltötték a kifutó termékekkel a displayeket, szóval ha valaki még szeretne kicsit garázdálkodni és Győrben vagy a közelben lakik, annak üzenem, hogy hajrá. :D Kicsit elszontyolodtam, hogy abban a napban már tényleg csak a Sleek paletta és az Ágival folytatott eszmecsere a blogger élet nehézségeiről lesz az egyetlen jó dolog. (A ramaty fényviszonyok ilyenkor és a fotózás nehézségei, milyen szemét dolog, hogy hozzánk egyetlen jó trendkiadás sem érkezik meg, illetve homoklakk pro és kontra :D) Végül persze egy-két dolgot zsákmányoltam (a bőrömből azért én sem tudok kibújni :D), ezeket mutatom most meg. :)


Csoportkép. :) Ha kíváncsiak vagytok a részletesebb leírásra, és több fotóra, akkor a folytatásért katt a lenti linkre. ;)




Egyáltalán nem izgalmas dolog, de kifogytam az arclemosóimból és pont kapóra jött, hogy a Rossmann-ban akciósak, 1000Ft/db. Általában váltogatom a Pure és Pure Active termékeket, mert azt vettem észre, hogy ha a bőröm megszokja őket, akkor már kevésbé hatékonyak.
Az arclemosó általában tovább kitart, egy tubus mellett kb. 2-2,5 tonikot szoktam elhasználni.


Több helyen is láttam, hogy a Rossmann-ban is le voltak árazva az ékszerek, de esélytelennek gondoltam, hogy még bármit is találjak, ami tetszene, így nagyon megörültem, amikor megláttam ezt a baglyos nyakláncot kemény 800Ft-ért. Régóta szerettem volna ilyet, így nagyon örülök, hogy sikerült lecsapnom rá. :)


Meglepve tapasztaltam, hogy a nyári Girls on Tour trendkiadás sok darabját kirakták újra, pl. a lakkokat, a palettákat és a parfümöket. Mivel én nyáron használtam és nagyon szerettem ezt a parfümöt, így lecsaptam rá, a tavaszi nyereményjáték egyik nyereményének szánom, mivel szerintem szuper tavaszi-nyári illat. ;)


Régóta szerettem volna mattító fedőlakkot, így a Lovely display-t nézegetve, amikor megakadt rajta a szemem, nem is gondolkodtam sokáig, hogy megvegyem e. :)


És persze ennek a haul bejegyzésnek a "sztárja", a Sleek Garden of Eden paletta.


A Vintage Romance-ből én nagyon hiányoltam a zöldes színt, így amikor először megláttam ezt a palettát, azonnal tudtam, hogy kellkellkell. :D A zöld mellett csodás rózsaszínes-lilás és barnás-bronzos, taupe színek is vannak benne, tökéletes lesz tavaszra szerintem. :)
Még az Oh So Special és a Matt V2 kell a kollekciómba, így meglesz az összes áhított Sleek paletta, persze csak ha közben piacra nem dobnak még egy olyat, aminek nem tudok ellenállni. :D Ami általában szokásuk. :D


Nem akarom nagyon lelőni a poént a teszt előtt, de gondoltam megmutatom közelebbről a színeket. :) Az első hatos...


És a második. Sajnos a fényviszonyok annyira nem adják vissza az eredeti színeket, remélem a tesztnél több szerencsém lesz. :D

Hát ennyi lenne. :)

Ti vettetek mostanában valamit? :) A Sleek palettához mit szóltok? Tervezitek megrendelni? :)


Ui.: Aki nem látta fb-on, annak szól a következő bejelentés: A nyereményjátékot vasárnap este 8-ig meghosszabbítom, a nyertesek szerdán este 8-ig jelentkezhetnek majd!!!

Megjegyzések

  1. Szuper dolgokat vettél! Az az essence parfüm nekem is megvan, és én is nagyon szeretem használni, néha még így télen is, olyan tavasz érzésem lesz tőle! :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szívesen! :) És remélem, hogy lesz még folytatása a rendelésnek és a beszélgetésnek is. ;)
    Annyira gyönyörű ez a paletta, sajnálom, hogy ilyenek a fények és nem látszódnak rendesen a színek. :( Én is azóta is ezzel küzdök. :(
    Cuki a nyaklánc. :)

    VálaszTörlés
  3. annyira szép ez a paletta, főleg a zöldek..! :)

    VálaszTörlés
  4. Tényleg nagyon szép az a paletta. Nekem főleg a taupe színek tetszenek. Én is rendelek majd tőlük, ha végre megtanultam normálisan sminkelni -.-.
    Én is azt tapasztaltam, hogy egy idő után megszokja a bőröm a krémeket.
    Nálam az essence parfümök között a Like a day in a candy shop a kedvencem :).

    VálaszTörlés
  5. bagoly ! :D nekem az ebay-es változata van meg :))

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép ez a paletta.

    VálaszTörlés
  7. Arctisztító témában szerintem sokunknak eggyezik a véleménye. Nekem Alverde vörösagyagos volt. Arckrém L'oreal TripleActive. Múlthét előttig meg is fértek. Azt észre vettem, hogy nem hat a tisztíto rendesen, de: múlthét elején történt, hogy tisztítás-krémezés után mikor hozzáértem az arcomhoz, valami kis szösz van az ujjaimon. Megdörzsöltem tükörvelőtt és úgy néztem ki ,mint aki lisztből csinált pakolást, paprikával meghintve. Ez volt még a héten kétszer. Szerdán vettem Balea tetméket normál és vegyes bőrre, lótuszvirággal. Eddig jól megférnek a krémmel. A pattim másnapra szinte eltűnt és igen jó áron volt!
    Gyönyörű a paletta. Első hatos, felső sor, balról az első és a második. :)

    VálaszTörlés
  8. A lovely matt lakk fehér vagy csak nekem tűnik úgy? Nekem Essence mattító lakkom van, nagyon szeretem de az enyémnek teljesen áttetsző színe van ezért fura nekem hogy ez meg fehér!? :)

    VálaszTörlés
  9. Felkenve ez is átlátszó. :)

    VálaszTörlés
  10. Kíváncsian várom a véleményed a palettáról!
    Én ismét elbizonytalanodtam, hogy kell-e ez nekem, így végül nem rendeltem még meg.

    VálaszTörlés
  11. Nagyon jó dolgokat vettél, arra a parfümre kíváncsi lettem :)

    VálaszTörlés
  12. A Sleek paletta tetszik legjobban, szépek a színei :)

    VálaszTörlés
  13. A Sleek paletta nagyon szép.*-*

    VálaszTörlés
  14. Annyira szép ez a paletta csak én nem igazán használok zöld színeket. Nekem az oh so speacial, a bad girl és a candy vannak meg.

    VálaszTörlés
  15. Szupi dolgok. :) Cuki az a baglyos lánc, nekem bronzosban van hasonló. :3

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)