A nap szettje

Mára egy olyan szettet hoztam nektek, ami tökéletes viselet munkába vagy suliba ilyenkor, amikor reggel még hűvösebb az idő, de délutánra már sokszor pulcsiban is melegünk lenne. Kényelmes, nőies, egyszerű, de csinos szett. :)

red sin



A szett legnagyobb része alapdarabokból állt össze, amik biztosan a te szekrényedben is ott lapulnak. Ilyen a tökéletesen passzoló farmer és a basic póló. Én most egy csíkosat választottam, de lehet sima, vagy pöttyös is.
A réteges öltözködést a fekete blézer és a ballonkabát biztosítja. Szintén mindkettő alapdarab.
Ha sok dolgot cipelsz magaddal, akkor kell egy jól kihasználható, nagy méretű fekete táska is. Én most egy piros balerinát választottam a szetthez, mert szerintem minden lánynak kell egy piros cipellő. ;)
Kiegészítőnek egy barokk mintás sálat, egy masnis övet és egy piros statement nyakláncot illesztettem az összeállításba.
Én piros vagy nude körömlakkot használnék a szetthez és valamilyen nőies, elegánsabb parfümöt. :)

Ha napi szinten használsz alapozót, akkor érdemes egy drágább, jobb minőségű darabra beruháznod. A kuponos akciók alkalmával ezt kedvezményesen meg is teheted.
Én ehhez a szetthez egy visszafogott, barnás-nude szemsminket és piros vagy bogyószínű ajkakat tudnék elképzelni. :)

Én egy sima kontyot választanék ehhez a szetthez, mert egyszerű, nem kell igazgatni-fésülni a nap folyamán és elegáns viselet. :)


Mit szóltok ehhez a szetthez? Melyik a kedvenc összeállításotok rohangászós napokra? :)

Megjegyzések

  1. Egy rohanós napon én is szeretek így felöltözni. Semmi csicsa, de mégis jól mutatnak a ruhadarabok együtt! :)Jó dolgokat válogattál össze :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem a balerinához még kicsit hideg van, nálam a balerina csak április közepe felé szokott előkerülni.
    Egyébként tegnap csíkosban nyomultam én is, blézerrel :D

    VálaszTörlés
  3. Rajtam már múlt héten is balerina volt. Igaz, nem piros hanem zöldeskék. :) Csíkos mintát nem szeretem, inkább a pöttyös jöjjön. :) Szuper lett ez a szett is, egyedül a nyakék nem tetszik.

    VálaszTörlés
  4. a nyaklánc kivételével minden tetszik

    VálaszTörlés
  5. Tökéletes szett! Csinos,mégis kényelmes. :)

    VálaszTörlés
  6. Egyszerű, de mutatós szett. Én is szívesen viselném.

    VálaszTörlés
  7. A szett jöhet, de a nyakláncot felajánlom másnak. És nincs mese, kell egy fekete táska.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)