Elhasznált Termékek


 Közel egy éve volt ilyen bejegyzés az oldalon. Én komolyan próbálkozom a gyűjtögetéssel, de egyrészt idegesítenek az üres flakonok, másrészt meg sokszor elfelejtem, hogy félre kéne tenni és mire eszembe jut, addigra már a szelektáló mélyén pihen. :D De igyekszem ezen változtatni, sőt az utóbbi 1-2 hónapban összegyűlt néhány elhasznált termék, amikről most írnék pár mondatot, hogy mennyire váltak be és újravásárolnám e őket. :) Ha kíváncsiak vagytok rájuk, tudjátok mit kell tenni. ;)




  •  Garnier Ultra Doux levendulás-rózsás sampon és balzsam - Szilikon és paraben mentes termékekről van szó. Nagyon-nagyon finom illatuk van és nagyon szép fényes, puha lesz tőlük a hajam. Egy árnyalatnyival jobban szeretem a sárgabarackos-mandulás verziót, de ennek az illata sokkal tovább érződik a hajamban, van hogy még a második napon is. :) Újravenném e? Nálam a sárgabarackos a nyerő, de ha az nincs, akkor biztosan őket vásárolnám. :) Szóval igen. 
  • Syoss 4 Day Straight Spray - Párataszító hatású, gubancolódás és szöszösödés gátló spray. Az, hogy 4 napig egyenesen tartaná a hajt, erős túlzás, viszont könnyebb kivasalnom, ha a vizes hajamra fújok belőle és tényleg kevésbé göndörödik még a párás időben is. Újravenném e? Most szeretnék valami mást kipróbálni, úgyhogy neki megszavazok egy "Lehet"-et. :) 
  • Gliss Kur hajvégápoló - Ebből a típusból már két tubust használtam el. Én nagyon szeretem, vizes hajra szoktam belőle tenni egy mogyorónyi mennyiséget, puha és ápolt lesz tőle a hajam. :) Újravenném e? Igen, de lehet hogy most kipróbálok valami mást is. :) 


  •  Balea Atem Pause tusfürdő ylang-ylang illatal - Nagyon finom illata van, igazi relaxálós-habfürdőzős tusfürdő. :) Újravenném e? Igen. :) 
  • Garnier bőrfeszesítő testápoló - Az abszolút kedvencem, főleg a tavaszi-nyári időszakban. Nagyon kellemes, friss gyümölcsillata van és gyorsan beszívódik. Én célzottan a comb-fenék-has-csípő-derék részeken használom és nekem tényleg bevált, sokkal feszesebb lesz tőle a bőröm, ha szorgalmasan kenegetem minden nap. :) Újravenném e? Igen, de lehet, hogy kipróbálom a Helia D vagy Nivea termékeket. 
  • Nivea Pearl&Beauty mini dezodor - Ez a kisebb kiszerelés, amolyan táskába dobos-utazós verzió. ez a kedvenc dezodorom, nagyon finom illata van. Általában egy nagy és egy kicsi kiszerelést is tartok, mert praktikusabb a kicsit magammal vinni, ha elutazom. Újravenném e? Már megtettem. :P


  • Garnier Pure Active arctonik és arckrém - Évek óta a kedvenceim, főleg a téli időszakban. Tavasszal és nyáron a tonikból a sima zöld Pure-t szeretem jobban. Nagyon jól tisztít, tényleg elmúlnak tőle a pattanások, viszont eléggé szárít is. Erre viszont ott a krém, ami amellett, hogy nagyon frissé teszi a bőrt, jól hidratál és gyorsan beszívódik. Az utóbbi időben viszont úgy vettem észre, hogy nem használt az arckrém. Nem múltak el a tavaszi-pattanások. ez néha előfordul ennél a krémnél, megszokja a bőröm, ilyenkor váltani kell, nincs mese. :D Aztán általában visszatérek hozzá, bár most elég erős konkurenciát kapott. :D Újravenném e? Igen, általában fél éven belül visszatérek ehhez az arckrémhez, a tonikból pedig már beszereztem a Pure verziót. :) 
  •  Essence Multi Action Smokey Eyes spirál - Ezt a spirált már nem lehet kapni, habár szerintem az egyik legjobb Essence spirál volt. Nem az a hú de drámai, de szép, szétválasztott pillákat csinált, én hétköznapra szerettem. Mivel nem kapható, itt természetesen tárgytalan az újravétel kérdése. 
  • Rimmel Scandaleyes Show Off spirál - Szuper kis spirál ez. Vagy inkább mondjam azt hogy szuper nagy? A keféje hatalmas és a tüskékkel párszor majdnem kiszúrtam a szemem. :D Viszont árban nagyon jó és nagyon szép pillákat varázsolt még az én satnya szempillakezdeményeimből is. :D Újravenném e? Nem hiszem. Kipróbálásra jó volt, nem csalódtam benne, de amit most használok (L'Oréal) vagy a Maybelline Falsies sokkal jobbak. :) 
Hát ennyi lenne most. :) Remélem hasznosnak találtátok a tapasztalataimat/véleményemet. :)

Ti ismeritek/próbáltátok már valamelyik terméket? Nektek mennyire váltak be? :) 

Megjegyzések

  1. Ezek közül szerintem egyetlen egy terméket sem használtam még.

    Egy időben sokat kísérleteztem a samponokkal, de amióta rátaláltam egy bizonyos márkára, ami 100%-ig bevált, azóta maximum csak a "specialitások" között válogatok. Általában két sampont veszek, most éppen Kallos ragyogásfokozót, és Kallos mélytisztítót. Amikor úgy érzem, hogy túl hamar kezd zsírosodni a hajam, akkor 2-3 mosás a mélytisztítóval, és minden rendben :] Arról nem is beszélve, hogy mosás után olyan "csikorgósan" tiszta a hajam, és napokig finom az illata.

    Az arcápolás nekem mindig nagy mumusom volt, egyszerűen mániákusan tisztítom az arcomat, és harcolok a bőrhibák ellen, amiket másik szerint csak én látok. Kb. egy éve rátaláltam a HimalayaHerbals termékekre, azóta a bőröm jól van, és szereti is ezeket a termékeket. Az arctisztító maszk hihetetlenül jó, szerintem mindenkinek ki kellene próbálnia. Szeretem, hogy a radírok között van gyengébb és erősebb (én az erősebbet szeretem, annál érzem azt, hogy igazán használ), és a termékek illata is nagyon finom :]]

    Szempillapsirál fronton évek óta csak NYC spirált veszek, mert nem potyog, brutális pillákat csinál, ár-érték arányban szuper. Az Essence spirálok nekem potyognak, SOS helyzetekre a túlélő táskás sminkkészletemben van egy, de ha nincs vészhelyzet, magamtól annyira nem kenem fel.

    VálaszTörlés
  2. Csak a Garnier sampont használtam, de a zöld változatút (már nem emlékszem, milyen típus volt). Az elején nagyon jónak találtam, de végül rájöttem, hogy nem az igazi, és leváltottam egy Yves Rocher samponra, ami szerintem sokkal jobb :).

    VálaszTörlés
  3. Ilyen cuki Nieva deo-t hol lehet kapni? Ilyen picurit még nem láttam. :)

    VálaszTörlés
  4. @Ági, én a Tesco-ban szoktam venni, de néha a Müllerben is van a termékmintáknál. :)

    VálaszTörlés
  5. Régen én is Garnier testápolót használtam, szerettem is nagyon, pláne ezt a sárgát és a rózsaszínt, de most már vagy Alterrás vagy Alverdéset használok.A Garnier pure arctisztítót is használtam, lehet, h vissza kellene térni rá, mert mostanában mindentől kipattogok és kipirosodok. :( Lehet a ziaja, natúr cucc, vagy micellás víz (Loreal)...

    VálaszTörlés
  6. Erről a Garnier bőrfeszesítő testápolóról meggyőztél! Tuti kipróbálom, csodát nem várok tőle, de ha már picit hat az jó :)

    VálaszTörlés
  7. Garnier testápolót használtam. A hízás-fogyás okozta csíkjaimat szinte mind eltüntette.

    VálaszTörlés
  8. Na ez a garnier testápoló felkeltette az érdeklődésemet. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)