Catrice Kohl Kajal "180 Too Cool For Pool" Teszt


 Mára még egy tesztet hoztam Nektek, mégpedig a Glamour-Napokon zsákmányolt Catrice szemceruza tesztjét, amit már az áprilisi kedvencek között is láthattatok. :) Most megtudhatjátok vajon hogyan teljesít, illetve mennyire vagyok vele elégedett. 
Ha kíváncsiak vagytok rá, tudjátok mit kell tenni! ;) 



 A csomagolása egyszerű, de szép, semmi csicsa.  A színe megegyezik azzal az árnyalattal amit felkenve kapunk. Faragós verzió, a tapintása kellemes. Az oldalán található az árnyalat neve és az infók.


 Én régóta szerettem volna már egy szép, menta színű szemceruzát. Az álomdarab természetesen a Stila volt, de az nálunk nem kapható. Jól tette a Catrice szerintem, hogy piacra dobta ezt a kis csodát. :)


 A textúrája krémes, lágyan siklik a bőrön, habár a vízvonalon nem olyan intenzív, mint a szempillák tövében.


 Árnyékban, kinti fényben.


 Napfényben. Igazi pasztelles csoda, gyönyörű menta szín. Nagyon fel lehet vele dobni egy sima szemsminket, vagy szerintem hétköznapokra is szuper, ha nincs sok időnk, de színesebbet szeretnénk a fekete szemceruzánál. :)


 Benti fényviszonyok között. A használata egyszerű, precíz, a puhasága ellenére sem fogy túl gyorsan, faragni is könnyű. :)


A tartósságát tekintve én nem vagyok túl elégedett. A képen 4-4,5 órája volt a karomon, ennyi maradt belőle. A lemosása egyszerű, nekem a Garnier Micellás vízzel simán lejött. 

Összegzés: Az ára kb. 700Ft, ami szerintem nagyon szuper. Én szerelmes vagyok a színébe és szerintem drogériás viszonylatban nem sok márka kínál sima, nem csillámos vagy metálos fényű menta színt. Ha valakit nem zavar, hogy nagyjából 5 óránként meg kell igazítani, akkor bátran ajánlom beszerzésre. :) 

Értékelés: 5/4

A tartósságbéli hiányosságok miatt vontam le egy pontot, egyébként szuper termék és én nagyon szeretem. Habár vannak félelmeim, hogy a nyári meleget hogyan bírja majd. Kiderül. :) Majd esetleg lesz update ez ügyben. ;) 

Nektek megvan ez a szemceruza? Mi a véleményetek róla? Ha még nem vettétek meg, akkor tervezitek? :)

Megjegyzések

  1. Így, hogy nem tartós szóba sem jöhet! Pedig szép színe van...

    VálaszTörlés
  2. Szép színe van, de hát nem valami tartós akkor ezek szerint :\

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)