Weekend Inspiration

Csak én érzem hatalmas nagy kitolásnak, hogy mindig hétvégére romlik el az idő?Pedig olyan jó lenne kirándulni, grillezni, bográcsozni, szalonnát sütni, állatkertbe menni, vagy igazából bármilyen kinti, szabad-levegős, lazulós programot csinálni végre.
Néhány évvel ezelőtt még elképzelhetetlennek tartottam hogy a hétvégémből legalább egy este ne valamilyen bulizós programmal teljen, mostanában viszont szívesebben vagyok Szivivel vagy akár barátokkal. Főzni, vagy csak filmet nézni, borozgatni és beszélgetni, kirándulni egyet, vagy kiülni a csillagokat bámulni. Most már sokkal jobban élvezem az ilyen programokat, mint hogy egy zsúfolt szórakozóhelyen próbáljak táncolni valami béna zenére, kerülgetve a matt részeg fiatalokat és a hosszú pólót miniruhaként hordó, tűsarkúban botladozó figyelem-prostikat.
Nem azt mondom, hogy néha nem esik jól egy átbulizott este, de ha választanom kell, akkor inkább főzök valami finomat a barátaimnak, és nevetünk azon, hogy pár évvel ezelőtt milyen lököttségeket csináltunk. :)
Ti hogy vagytok ezzel?


Jövőre szeretnék rózsaszínű és lila rózsákat is a kertbe. :P


Csodás ez a szerkó. *.*


Egy kis klasszik mékáp, mert gyönyörű és megunhatatlan. :)


Hozzá ez a mani, mert szerintem passzolnak. :)


"A magabiztosság csendben van, az önbizalomhiány hangoskodik." Elgondolkodtató, ugye? :)


Barbi barátnőmnek ajánlanám ezt a ruhát. :) Hát nem egy álom? *.*


Ha már álom, akkor itt ez a csodás Hamptons stílusú ház. :)


Gyönyörű ez a nappali! Sok fény, természetes színek és az a csillár... *.*


Ötlet hétvégi nasihoz? Esetleg eperrel? :P


Ecsettisztítás megvolt már a héten? :)


Oh, pici mogyika... :) De megdögönyöznélek! :D


Ha pedig valakinek ugrott volna a programja a rossz idő miatt, akkor remélem Robert kárpótolja némileg. :P 

Szép Hétvégét Csajok! :) 

Melyik a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. Azok a rózsák gyönyörűek *.* A smink csodás, a poharas édességet ide nekem most azonnal (:D), az ecsettisztításra pedig örök hálám, hogy ismét felhívtad a figyelmem, mert mindig elfelejtem :D A mopsz pedig tüneményes ^^

    VálaszTörlés
  2. Zabálnivaló a mopsz és szívesen viselném az első, szoknyás outfitet! :)
    Én is ilyen programokat szeretek csinálni. Bár én régen se szerettem igazán és kevesebbet voltam, mint mostanában, de néha jó elmenni egy buliba, persze, jó társasággal. Tegnap grilleztem brazil egyetemista cserediákokkal, jó volt. :)Nagyon kedvesek, barátságosak és figyelmesek.

    VálaszTörlés
  3. Nekem is nagyon tetszik a nappali és a rózsák is csodásak.
    Hát a reggeli eső ellenére nálunk nagyon meleg lett. :)

    VálaszTörlés
  4. Rózsák, nappali, ház...minden.
    Régebben en is szerettem buliba járni, de táncolni nem. Szerintem nem is tudok. Van egy rock kocsma ahol laktam, oda járt mindenki. Mikor csak barátok , haverok voltak zárás után is ott voltunk. Pirkadatig beszélgettünk, nevettünk, csocsóztunk. Sokszor kulcsot kaptunk a zenegéphez. Volt mikor esze 11-től fél ötig csocsóztunk egyhuzamban. Másnap csak kétkezzel tudtam megfogni a poharat, hogy igyam. Sokszor a takarítónéni dobot ki minket. Mára a nagy részének családja van, de többen külföldre mentek.Szétszéledtünk.
    Én tegnap családi napos kirakodó vásárban voltam. Hovatalosan csak kiállító voltam, de volt olyan ami nem jött haza velem. Meg lett három biztos és egy függő megrendelésem.

    VálaszTörlés
  5. Mindig úgy állítod össze, hogy az álomházba el tudom képzelni az alatta lévő hálószobát/nappalit/konyhát :)

    VálaszTörlés
  6. Ne is mondd, már egy hete az ecsetmosást halogatom... Na de most Robert képe láttán új energiára kaptam, és mindjárt nekik is esem majd :-D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)