A nap szettje - Light as air/Légiesen könnyed


Mára egy légiesen könnyed, nőies és kényelmes szettet hoztam nektek, ami szerintem tökéletes viselet hétköznapokon, ha picit csinosabban szeretnél felöltözni de elegánsabb alkalomra, vagy randira is viselhető, a kiegészítők variálásával. :)

light as air



Szerintem egy ilyen kis ruhácska igazi kötelező darab minden lány ruhatárába. :) Viselheted elegánsan, vagy picit lazábban, mint például ebben a verzióban. Én egy köves sarut választottam hozzá, mert szerintem nagyon jól illik a szett stílusához. A nagy méretű táskában elférnek a hétköznapi túléléshez szükséges eszközök is, mint például egy kardigán, ami elkél ebben a szeszélyes időben. :)
Kiegészítőnek egy gyűrűszettet és egy kicsit keleties beütésű-álomcsapdára hajazó fülbevalót választottam, mert szerintem ezek remekül passzolnak a ruha és a saru stílusához.
Én egy pasztelles nude vagy halvány-babakék lakkot választanék ehhez a szetthez. Szerintem nagyon praktikusak az ilyen kis, travelsize parfümök, mert ezek kényelmesen elférnek a táskádban, így akár munka után is felfrissítheted magad, mielőtt a barátnőddel/pároddal találkozol, vagy még van pár elintéznivalód. ;)

Ha a szetthez sminket is kell választani, én mindenképpen egy visszafogott barnás-nude szemsminket választanék, kevés bronzosítóval és üde pirosítóval, valamint egy rózsaszínes rúzzsal vagy szájfénnyel. Ha viszonylag gyakran váltogatod a hajszíned, érdemes beruházni egy ilyen kis szemöldökformázó palettára, amiben sötétebb hajszínhez és világosabb hajhoz is van szemöldökszín, sőt akár ki is keverheted a neked passzoló árnyalatot. ;)

Én ehhez a szetthez mindenképpen egy fonott frizurát választanék. :) Szerintem nagyon bájos lenne az összkép egy sima, kicsit zilált fonattal. :)


Mit szóltok ehhez a szetthez? Bejön nektek vagy egyáltalán nem tetszik? Esetleg csak 1-2 dolog tetszik? Milyen alkalomra viselnétek? :)

Megjegyzések

  1. Én most beleképzeltelek ebbe a szettbe, és szerintem annyira jól állna neked, nagyon illik hozzád :)

    VálaszTörlés
  2. nekem nagyon tetszik, elfogadnám:3

    VálaszTörlés
  3. Nekem nagyon tetszik minden egyes darabja. :) Nagyon csinos. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik ez a szett. Nem is tudom eldönteni, hogy a táska vagy a ruha tetszik jobban :)

    VálaszTörlés
  5. Aranyos összeállítás, minden részletével. (marika)

    VálaszTörlés
  6. Jujj, ide vele!Ez nagyon szép szett! :)

    VálaszTörlés
  7. Köszi Lányok! :) Örülök hogy mindenkinek tetszett. :) Nekem is a szívemhez nőtt. :D

    VálaszTörlés
  8. JajjÚristen *.* Beleszerettem ebbe a ruhába!

    VálaszTörlés
  9. Emlékszel A könnyes szemű, esdeklő macskára A Srekből? Hát most Én is úgy nézek.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)