Style of the week - Printed Skirt/Mintás szoknyák

SOTW



A hét stílusa rovatban a mintás mini és ceruzaszoknyák szerepelnek most, mert ez a nyár egyik legnépszerűbb trendje. Elsősorban az etnikus, azték minták és a geometriai minták hódítanak, ezekből készítettem most egy kis válogatást.
Ezzel a trenddel óvatosan kell bánni. Ha teltebb az alakod, vagy csak erősebb a combod-csípőd, akkor ez nem kifejezetten neked való trend. De ha ragaszkodsz hozzá, akkor mindenképpen sötét színekkel kísérletezz és/vagy olyan mintával, ami nem vízszintes irányú vagyis nem szélesít (második sor utolsó darabja). Viszont ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor válassz egy sima, színes mini vagy ceruzaszoknyát azok is ugyanolyan csinosak.
Térjünk vissza a képen szereplő darabokra. Kifejezetten jól állnak azoknak akiknek vékony alakjuk van vagy épp átlagos. Ha alacsony vagy, akkor válassz rövidebb fazont, ha magas, akkor térd fölé érőt. Ami szintén fontos ennél a szoknyafazonnal, hogy a legelőnyösebben a magasabb sarkú cipőkkel mutatnak. Ha hosszú lábaid vannak és magas vagy, akkor lehet kísérletezni a balerinacipőkkel vagy cut out csizmákkal is.
Viselheted ezt a szoknyát sima, basic felsővel, bő pólóval, farmeringgel, színes felsőkkel, crop toppal és klasszikus fehér blúzzal is. Próbálgasd, kísérletezz, kérdezd meg a barátnődet vagy valakit akinek megbízol az ízlésében. ;)

Nektek bejönnek ezek a szoknyák? Ha igen, válasszatok három kedvencet a képről! ;) 

Nekem az első sor 4. és a második sor 1. és 4. tetszik legjobban. :)

Megjegyzések

  1. Az alsó sor középső darabja a kedvencem!
    Nincs még ilyen mintás szoknyám, mivel csípőben jól el vagyok eresztve, nem is biztos, hogy számomra ideális lenne, de ha látok majd a nálunk lévő üzletekben, kíváncsiságból felpróbálok egyet :)
    Nem is értem, miért de nálunk nem lehet a boltokban ilyen mintás darabokat kapni, pedig már régóta divatosak...

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszenek, de le kell dobni pár kilót, hogy újra merjek ilyen fazont felvenni. Amúgy 1.sor 1 és 2. sor 3és 4. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szeretem az ilyen mintákat, bár inkább a skater fazonnal párosítva tetszenek. :)

    VálaszTörlés
  4. nekem nagyon tetszenek, legjobban az felső sor 4. és az alsó sor 1. és 3. :))

    VálaszTörlés
  5. Nekem bejönnek. Keresek is már egy ideje egy megfelelő darabot. Elsősorban aztékmintásat szeretnék, de egy virágos is megteszi, ha nem találok.
    Kedvenceim a második sor első és (balról) a második darabja.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tetszenek az ilyen mintájú szoknyák, ezek közül is az első sor 3., a második sor 1. és 4. szoknyája tetszik legjobban. Az viszont kérdés, hogy hordanám-e őket, ugyanis nem hordok túlságosan gyakran szoknyákat. Lehet, hogy ez lenne a legjobb alkalom, hogy elkezdjem :)

    VálaszTörlés
  7. <3 :)
    Első sor 1. és második sor 2. és 4. tetszik, de nagyon!

    VálaszTörlés
  8. Sajnos nem nekem valóak. :( Nagyon tetszenek ezek minták, de csak a vékony lányokon áll jól szerintem.

    VálaszTörlés
  9. 2. sor 1.,3.,4. Én a picivel térd fölé érő darabokat szeretem, a rövid nem a én világom.
    Az instán lévő outfitjeid tök jók! Ide miért nem raksz fel ilyeneket??(marika)

    VálaszTörlés
  10. Köszi Lányok! :) <3

    @Marika, azért mert sajnos nincs aki fotózzon a tükörből fotózott képeket pedig már kinőttem, azokat nem szeretném feltenni outfit-fotóként ide. :)

    VálaszTörlés
  11. A minták tetszenek, de magamon nem tudom elképzelni.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)