Weekly Inspiration

Sajnos a dolgok megint nem a tervezettként alakultak, hiszen ennek a bejegyzésnek ma reggel kellett volna felkerülnie a blogra. Aztán ahogy azt az előző cikkben is leírtam, ma estére terveztem. Persze az élet megint közbe szólt. Ezért is jutott eszembe (meg talán azért mert pár nap van csak a szülinapomig) hogy mennyivel egyszerűbb volt az élet gyerekként. Nem mondom, hogy szeretek annyi idős lenni mint amennyi vagyok, habár tény, hogy szeszes italt még mindig nem vehetek személyi bemutatása nélkül. :D De az az igazság, hogy nincs semmi amiért odaadnám azt a néhány év előnyt a fiatalokkal szemben. Amikor nem az volt a legnagyobb gond, hogy kinek milyen telefonja van, kap e új Converse cipőt vagy épp 14 évesen csókolózott e már (ne agyj Isten szűz e még Oo). Én örülök, hogy az a gyerek lehettem, aki még felkelt, hogy megnézze a reggeli meséket, aki mezítláb szaladgált a fűben a pöttyös labda után és aki Calippo-t vett a boltban mert az volt a menő, nem a Starbucks-os kávé. De az tény, hogy szívesen visszamennék az időben, hogy újraéljek néhány napot a gyermekkorom nyaraiból. Amikor már este azon izgultam, hogy időben felébredjek és kimehessek papival az aratásra. Amikor strandolni mentünk anyuval és megengedte hogy egyedül bemenjek a nagyok medencéjébe. Amikor az alsó ágakról elfogyott a meggy és felmásztam a fára, miközben azon aggódtam mekkora szidást kapok a mamától, ha meglát. Amikor lányos ruhát és szép cipőt kellett felvennem a Búcsúi misére pedig úgy néztem ki, mint egy kisfiú. :D Amikor esett az eső és kénytelen voltam odabent játszani a Nintendo-val, ahelyett hogy kint focizhattam volna, vagy aszfaltra rajzolhattam volna színes krétával. Lehet, hogy jó lenne kicsit fiatalabbnak lenni, de ezeket az emlékeket, élményeket nem adnám semmi pénzért sem. :)


Szép és boldog júliust kívánok mindenkinek! :) Ez a kedvenc hónapom a nyárból. Gyűjtsetek sok szép emléket és élményt. ;)


Csini! :)


Kell egy ombre manit csinálnom, úgy érzem. :P


OMG! *.*


Jajjj de szép! :)


Szexi füstös szem, mert klasszikus és örök és dögös. Ja és csodás a hölgy szemöldöke. :P


A gyengéim az ilyen virágos utacskák. :P Na meg a fasorok és az erdei utak. :)


Meseszép frizurák. :)


Három ötlet kantáros farmersorthoz. Mert cuki. :P


Ez a fürdőruci egy álom! *.*


Szépségek. :)


Csodás ez a kép. :)


Ez így igaz. :D


Kell nekem ez a táska. :P


Heti álomházikó. :) Na ebben a medencében már nemcsak a kacsák úsznának. (A miénkben a szomszéd kacsái potyáztak a múlt héten. Úgy halásztam ki őket. Szó szerint. :D)


Az a leírhatatlan pillanat amikor a kezedbe veszel egy öreg könyvet, megszagolod, megállapítod hogy milyen finom öreg könyv illata van. Aztán megnézed, hogy mikor adták ki és rájössz, hogy fiatalabb mint te. Aztán lekuporodsz egy sarokba és sírsz. :D Sokat. Néha megszagolod magad, hogy vajon neked is olyan szagod van e mint a könyvnek. XD


*Hiperventillál* Kilátszik a gerenda. Igen ez az egyik lakás-fétisem. :D


Hivatalosan is a nyár manikűrje, az hiszem. :D Csodás! :)


Oh ez a konyha... *.*


Lehet furán vagyok összerakva, de én ezt sokkal szívesebben eszem, mint egy zacskó chipset. :D


Nagyon csini ez a ruci. :)


Kinek kellene? :P


A csajszi az egyik kedvenc youtube gurum lett az utóbbi időben. :)


Macaron, frappuccino... miegymás. De semmi sem győzhet le egy olyan igazi, jéghideg, durván kakaós csokitortát. :P Legalábbis nálam.


Sheldon XD


Nézzétek azt a szeretetet és gyengédséget a szemükben. A farkasok egyszerűen csodálatos teremtmények.


Szép hetet csajok! :) 

Melyik a kedvenc gyerekkori nyári emléketek? Van kedvenc képetek a fentiek közül? :)

Megjegyzések

  1. Imádom ezeket a bejegyzéseket :) Olyan jó ízlésed van,mindegyik kép tetszik!

    VálaszTörlés
  2. Most, hogy már tudom, egy napon születtünk, kicsit sem csodálkozom azon, hogy sok mindenben hasonlít az ízlésünk :) Eyébként igen, néha hiányoznak az önfeledt, vidám gyermeki évek, de amennyire lehetséges én ezeket a dolgokat átültetem a felnőtt életembe és megélem őket, amennyire lehetséges. Mert akit az istenek szeretnek, megtartják gyereknek :)

    VálaszTörlés
  3. Egyetértek a bevezetőben leírtakkal :)
    A képek pedig csodásak, az a ruha, a mani, a napnyugta, a frizurák, a sminktermékek, a Prada, az a táska.
    A ház aww, akárcsak a gerendás belsőtér, én is szeretem ezt a megoldást! No meg persze ott az a konyha!
    Nálunk minden könyv megszagolásra kerül :P Ez is szomorú azért, hogy manapság egy bizonyos generáció szerintem könyvet sem vesz a kezébe (Szürke 50 árnyalata nem számít...), nem hogy régit.
    A tengeres mani nagyon szép, ahogy az összes cipellő is. A torta láttán pedig nem csak úgy mondom, hanem ténylegesen kordult egyet a gyomrom :(
    A farkasok meg cukik :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem is van egypár kedves emlékem a gyerekkoromból. Az biztos, hogy akkor több dolog könnyebb volt, de én nem szeretném újra élni.
    A virágos út, a pillangós ruha, valamint a könyves kép a kedvencem.
    Szép hetet!

    VálaszTörlés
  5. A farkasos kép a kedvencem.Tetszett a bevezető, én is így vagyok vele, h nem adnám semmiért a gyerekkori emlékeimet és hála az égnek, hogy normális gyerekkorom volt és nem eltorzult,mint amilyen a mostani gyerekek többségének jut.Persze nekem is volt szájfényem,meg körömlakkom,meg bravo újságom, de nem ezek irányítottak és nem az, h 12 évesen full,profi sminkes képeket nyomjak instára. A kedvencem, amikor apukám a patakparton nádból tákolt egy házikót nekem és az unokatesóimnak.A nádház az emlékeimben úgy él, mintha lett volna több szobája, ajtaja, ablaka!Na ez egy maradandó élmény!Apa lehet,hogy varázsló volt? :)

    VálaszTörlés
  6. Köszi Lányok! :) <3

    @pampuska, Bravo meg Popcorn és 100xszép itt is megvolt. :D Meg borzasztó, sohasem fedő tök mindegy hány réteget kensz fel körömlakk és karcolós-csillámos golyós szájfény. :D Ami legjobban tetszik, hogy most megint divatba jönnek a tetkó nyakláncok. :D

    VálaszTörlés
  7. Nem baj, hogy kicsit késett, úgysem voltam itthon hétfőn - kirándultunk. Amikor végignézek a volt gimnáziumi osztálytársaimon (velük kirándultam), itt szigorúan a fiúkról szólva - ááá, nem nőttünk mi még fel:D

    Régikönyvillat egyébként tényleg a legjobb. Ezért (is) imádom a nagypapámtól elcsaklizott 60-as, 70-es években kiadott könyveket. Most, hogy belegondolok, némelyik fél évszázados már...

    VálaszTörlés
  8. Tegnap eltűnt amit írtam.
    28 nap és 30 leszek :/ .
    Ékszakai görkorizás, lejártunk A tóra fürödni...második szomszedunknál nyaralt sok nyarat egy holland család. Két fiú testvér. Kisebbikbe "halálossan szerelmes voltam 12 évesen. Pár éve mikor regeltem A facrbookon, találomra beírtam a nevét. Megtaláltam. Ő igazolt rögbijátékos, bátya orvos lett. Élettársa van és majdnem egy eves a kisfia. Bátya még levelet is írt, kérdezte mi a helyzet, meg mit tudok arról a pár lányról, fiúról akikkel barátkoztak.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)