1 ruha 2 stílus - Kimonó



A rovat ezen részében a kimonó felsőkkel hoztam nektek két különböző stílusú szettet. Most nagyon divatosak a kimonószerű blúzok, kardigánok, mindenféle stílusban, hosszúságban és a legkülönfélébb mintákkal. Lehet akár kötött is vagy selyem, kinek mi tetszik.

2 style



A bal oldali szett egy laza, hétköznapi szerkó, tökéletes rohangászós hétköznapokra vagy egy kisebb táskával koncertre, buliba is. A kimonókban nekem az tetszik leginkább, hogy nagyon sokféle módon variálhatóak, különösen az olyan darabok, mint a képen látható. Egy kötöttet persze nem vehetsz fel egy elegánsabb szettben, de például egy szép, selyem vagy szatén darab, felvéve a kis feketét fölé stóla helyett, szerintem igazén dögös lehet. ;)

A jobb oldali szett szerintem tökéletes buliszerkó, különösen a mostani és a kora őszi időre, amikor még nem kell kabát de egy lengébb ruhadarab sosem árt. ;) A magassarkút balerinára cserélve egy basic felsővel a csipkés helyett, pedig máris egy szuper, csini hétköznapi szettünk van, ami szerintem még munkába vagy suliba is megállja a helyét.


Néhány tipp a viselését illetően:

Kinek áll jól? 
Lényegében bárkinek. Teltebb alakú lányok is viselhetik, de itt is érvényes a sötétebb szín, kicsi minta szabály. Magasságot nézve pedig arra kell csak figyelni, hogy ha nagyon magas vagy, akkor érdemes a hosszabb fazonokat keresni és így szerintem magától értetődő, hogy az alacsonyabb lányoknak a rövidebb darabok állnak jól. :)

Milyet válasszak? 
Nos, ha inkább a nőiesebb, szexibb darabokat kedveled, akkor szerintem nem érdemes kötöttet vagy horgoltat venni, mert ezek inkább a casual szettekbe illeszthetők be. De egy szexi, sima fekte, kicsit áttetsző darab nyerő választás a dögös szettjeidhez. ;) Az képen látható és hasonló stílusú kimonók pedig mindenféle szettbe beépíthetőek, stílustól függetlenül. 


Nektek tetszenek a kimonók? A két szett közül melyik áll közelebb a stílusotokhoz? :)

Megjegyzések

  1. Nekem tetszenek a kimonók, mert telt lány lévén az "ápol és eltakar" típusú ruhadarabokat kedvelem. :D Bevallom, a bal oldali szett tetszik jobban, mert a pólós-farmeros stílus közelebb áll a szívemhez. :)

    VálaszTörlés
  2. Tetszik, de felénk nem láttam.
    A jobboldali tetszik.

    VálaszTörlés
  3. Nekem tetszenek a kimonók, innen pedig a bal oldali szett tetszik jobban :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)