Balea Trend It Up "Lovely Berries" Száraz sampon Vélemény-Tapasztalatok


 Még nyár elején figyeltem fel, erre a limitált kiadású Balea száraz samponra. Sok embernél olvastam, hogy az eredeti verzió illatával vannak problémák, így soha nem is próbálkoztam azzal a verzióval. Mivel mostanában sokat sportolok és egyébként is nyár volt, felkerült a listámra egy száraz sampon, így került hozzám ez a termék. Azt hiszem elég ideje használom ahhoz, hogy véleményt tudjak róla mondani. Ha kíváncsiak vagytok rá, nekem mennyire jött be, nézzétek meg a teljes bejegyzést. :) 




 A csomagolás praktikus spray kiszerelés, fém flakonban, piros-sárga-fehér színekkel. Ebből volt egy kis malőr itthon, mivel egyik reggel anyukám megjegyezte, hogy végre jó illata van a Chemotoxnak. :D És valóban mind kiszerelés mind színvilág szempontjából hasonlóak, szóval tessék vigyázni mit hova fúj az ember. :D


 200ml terméket kapunk kb. 600Ft-ért.


 A szórófej. Nagyon alaposan fel kell rázni használat előtt és arra is figyelni kell, hogy ne tartsuk túl közel a hajtövekhez. Én nem tapasztaltam azt, hogy a fehér cucc a ruhámra kerülne vagy potyogna, viszont azt igen, hogy fújásnál néha "üresben megy", vagyis maga a száraz sampon nem kerül a hajra csak valami illatanyag.
A hatását tekintve én elégedett vagyok vele. Sötétbarna, vékony szálú hajam van, de nem látszik meg benne a termék. Valóban felfrissíti a hajat és egy kevés volument is ad neki. Utóbbi erősebb szálú hajnál talán még látványos is lehet. 
Az illata számomra kellemes és sokáig megmarad a hajban. Én általában a hajmosás előtti napon vagy a hajmosás napján szoktam használni, ami nálam azt jelenti, hogy kb. a hajmosás utáni 2. vagy 3. napon. 
Azt hozzá kell tennem, hogy szerintem ez a termék nem váltja ki a hajmosást, szóval arra senki se számítson hogy a 4-5 napos hajára fújja és még 4-5 napig friss marad. 
Viszont tényleg kellemesen felfrissíti a hajat és egy kis tartást is ad neki. Szerintem szuper termék annak, aki mondjuk sportolás után nem szeretne hajat mosni, vagy épp nyerni akar még 1 napot hajmosás előtt vagy nincs rá ideje. :)


Negatívum még számomra, hogy ha valamilyen oknál fogva a használat után nem tudom megmosni a hajam mondjuk 1 napon belül, akkor viszketni kezd a fejbőröm. Ez még csak egyszer fordult elő és egyébként sem szeretem húzni a hajmosást. Máshol nem olvastam róla ilyet, szóval lehet hogy egyedi probléma.
Összességében elégedett vagyok vele. Kellemes az illata, frissíti a hajat, nem lesz tőle fehér a hajam vagy a ruhám, szóval nekem bevált. :) Biztosan veszek még belőle. :)

Ti ismeritek/próbáltátok már ezt a terméket? Mi a véleményetek róla? Milyen száraz sampont használtok? :)

Megjegyzések

  1. Én még a zölddel jártam úgy, hogy nem mostam meg a hajam aznap este, amikor használtam, és másnap nekem is nagyon viszketett a fejbőröm, azóta mindig megmosom aznap.

    VálaszTörlés
  2. Hm, remélem lesz még, mikor dm felé járok, mert szívesen kipróbálnám.

    VálaszTörlés
  3. Nekem viszont megy rendesen a fehér porból a hajamra :DD

    VálaszTörlés
  4. Én is most akartam róla tesztet írni, de elnapolom... :) Az eredeti verziót lecserélhetnék erre, mert nekem sokkal jobban bejön. Szerintem beraktározok belőle, eddig ez vált be nekem a legjobban! :)

    VálaszTörlés
  5. Sajnos ezek a fránya szárazsamponok sokszor irritálják, szárítják a fejbőrt, emiatt lehet a viszketés, de amúgy egészen jó kis szárazsamponnak tűnik :).

    VálaszTörlés
  6. Köszi Lányok! :)

    @Női Lapozó, kíváncsi vagyok neked mi a véleményed róla. :)

    @Szandra, velem most fordult elő először, de akkor biztosan nem egyedüli eset. :D

    VálaszTörlés
  7. Múltkor láttam akciósan a Dm-ben, de nem mertem megvenni, mert sokan írták, hogy fehér lesz a haj, meg benne marad a cucc. De ha mér mindig lesz belőle, tuti veszek egyet.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)