Catrice "Check&Tweed" Trendkiadás


 Nem ez az első eset, hogy sminkterméket inspirált az ikonikus Burberry kocka, és remélhetőleg nem is az utolsó. Szerintem egyszerűen elragadó ez az angolos báj, ami a kockás és tweed ruhadarabokból árad és eddig mindig csodás kozmetikai termékek születtek ezek nyomán, gondoljunk csak a Burberry saját sminkvonalára. ;) 
Ezúttal a Catrice hozta el nekünk őszre az angol sikket és ha úgy mondom nekünk, akkor úgy értem juppí ez hozzánk is bejön. :D Mégpedig szeptember közepe-vége felé érdemes keresni az addigra kinézett darabokat. Ami nálam kb. a felét jelenti. :D Na de nézzük mit találunk a kínálatban. :)


 Két csodás, nagyon mutatós csomagolású négyes baked eyeshadow paletta is helyet kapott a kollekcióban. Ő a "London's Eye". Az a zöld... *.*


 "Town of Crown". Nekem ez a színösszeállítás tetszik jobban. :P


 Szemöldökfixáló gél. "Neutrally Brown" az árnyalat neve, kíváncsi leszek rá. :)


 Lesz egy ilyen meseszép highlighter is. "Flagg The Union Jack" a neve és ő kellkellkell! :D


 Három csodásan őszies bársonyos ajakszínező is található a trendkiadásban. "Queen's BEAUTea Time"; "Mind the Red!" és "Brit Chick". A legsötétebb tetszik. :)


No és a lakkok. Szintén mesés őszi a színek és az a csomagolás... ^^ "London Calling";"England's Rose"; "Brit Chick" és "Hyde In The Park". A rózsaszínbe szerettem bele első látásra, de mostanra a zöld is megtetszett. :P 

Szerintem ez egy csodás őszi trendkiadás és nagyon jól összerakták. Ami nekem hiányzik, az a szemhéjtusok. Olyan csodásak azok a zöldek a quattrokban, igazán tehettek volna a kollekcióba két ilyen árnyalatú tust is, nem? :P 

Nektek tetszik a limitált kiadás? Kinéztetek belőle valamit? :)

Megjegyzések

  1. Az a kéz utolsó lakk...kell!

    VálaszTörlés
  2. arra a bordó ajakszínezőre én is kíváncsi vagyok!

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is nagyon tuti kollekció lett. :)

    VálaszTörlés
  4. Csodás ez a trendkiadas, a két paletta, körömlakkok es highlighter mar most a kosaramban van. Amúgy is imádom a Burberry-t es a mintáit, pláne, ha meg ilyen jól inspirált kiadás is jön vele :)

    VálaszTörlés
  5. Amikor megnyitottam a linket arra gondoltam hogy én nem veszek meg semmit ebből a trendkiadásból mert annyi sminkem lett! Viszont a két paletta és a szemöldökfixáló úgy megtetszett! :)

    VálaszTörlés
  6. Hú ez nekem nagyon :)!!!! De lehet, hogy csak a csomagolás miatt fogott meg ennyire :)!

    VálaszTörlés
  7. @Szandra, a csomagolás mindig sokat dob egy terméken. :D

    Köszi Lányok! :)

    VálaszTörlés
  8. Úgy tetszik az egész kollekció, cuki ezzel a csomagolással, de nem érzem úgy, hogy nekem most muszáj lenne valamelyik darabot beszereznem :) (Aztán meg fogadjunk pont most lesz az, hogy neten nem tetszik, élőben meg igen :D)

    VálaszTörlés
  9. A legelső paletta valami gyönyörű *-*

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)