Catrice Új Szortiment 2014 Ősz

Kicsit vagy inkább nagyon megkésve, de elhoztam nektek a Catrice új szortimentjének darabjait. Csak azok a dolgok kerültek a bejegyzésbe, amik nálunk is kaphatóak lesznek, de ha szeretnétek a többit is látni, akkor azokról is írok majd. Külföldön a Müllerekben a Catrice új két méteres állványt kap és sok-sok szuper termék kerül ki ezekre, de nekünk egyenlőre várni kell a bővítésre.
Azért hozzánk is érkezik pár igazán figyelemreméltó dolog, sőt sok helyen már kint is vannak az új termékek, úgyhogy lehet szemezgetni. :)


Új mono szemhéjpúderek. Igazán szép árnyalatok érkeznek most. A neveik: My Name Is Pearl; Blues Almighty; Lilac Maniac; Petrolling Stones és I Wear My Plum Glasses At Night. Kapásból az első kivételével mindegyikbe beleszerettem. Érdemes a képre kattintva megnézni. ;)


Matt mono szemhéjfestékek is érkeznek. Vanillaty Fair; Jump Up And Brown; Pink-up Girls; Al Burgundy; Welcome To Greysland és Moss Wanted Colour. Ezek szuperek ha valakinek nagyrészt fényes vagy csillámos szemhéjfestékei vannak de szeretne 1-1 matt darabot is. Nekem kapásból a burgundi tetszett meg, régóta vágyom egy matt bordó színre. :)


A Liquid Metal vonal két új árnyalatot kap. Underworld Evobluetion és What Do You Sea? Mindkettő csodás, képzeljétek el őket egy füstös, sötét szemsminkbe bekombinálva. :)


Megtalálható az új termékek között ez a különleges matt tus.


Új dúsító szempillaspirál.


Ez a kis okosság egy mikroszálas szempilla hosszabbító, amit két réteg spirál közé kell felkenni. Lolly-nál olvashattok róla tesztet. :)


Duplavégű ecset, ő is kellkellkell kategória, mert ecsetből sosem elég. :P


Érkezik egy új alapozó is, ami a külföldi tesztek alapján nagyon ígéretes. :)


Mattító púder.


Arcszín kiegyenlítő mattító púder. Rá is kíváncsi vagyok.


Érkezik egy új pirosító is. Igazi őszies barackos szín. :)


Ez az új ajakszépítő szájfény, amiből három árnyalat kapható. Őt is kipróbálnám szívesen, kár hogy egy egész fióknyi rúzsom és szájfényem van már. :P


Színezett ajakápoló.


Csodás új rúzsok az Ultimate Shine vonalban. Sweet Macaron; Better Than Nude; Pink A Berry és Chestnut Tree. Az első három, főleg az első... jajjj nekem! :D


Ultimate Lip Colour rúzsok. MATTador; MATTraction és In A Rosegarden. Az a piros azért hellohello! :D


Meseszép lakkok. :) Must-Have STEELetto; Mint The Gap; It's Time For Lovender; First Class Up-grape; Out Of The Dark; Greige! The New Beige; Be My Violetine; Blue And A Half Men és Greyday, Greyday. A második és a negyedik nagyon tetszetős.


Homoklakkok. Bronze Upon A Time; Stars And Stories; My Big Green Wedding; Let's Get Lost In Vegas; Lost 'n Roses; Plum Fiction; It's Showtime és Blue Skyfall. Róluk eddig elég megosztó véleményeket olvastam. De az arany színű és a pinkes-szilvaszín nagyon nagyon tetszik. :)


Lesz egy ilyen ombre fedőlakk, ami világos lakkokra kenve ombre hatást varázsol. Na majd egyszer őt is... ;)


Mit szóltok az új termékekhez? Láttátok már őket élőben? Esetleg vettetek is valamit? :) Szeretnétek látni azokat is amik csak később jönnek be hozzánk? :)

Megjegyzések

  1. Az ecset, a pirosító, az alapozó és az ajakszépítő ajakfény az ami érdekelne ezek közül.
    Nálunk még nincsenek kitéve az új termékek, de ezen nem lepődöm meg, majd talán 2-3 hét múlva ...

    VálaszTörlés
  2. Nem kellett volna látnom a lila lakkokat.....

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)