Essence "Hello Autumn" trendkiadás


 Ma egy csodás őszi Essence kollekciót mutatok meg nektek, ami nálunk is kapható lesz (úgy tudom a Müllerben). Nagyon-nagyon tetszik ez a trendkiadás, igazi őszi hangulat és színek és nagyon ötletesek a termékek is. :) De ha valaki még szeretne pár nyárias darabot beszerezni, a Yes we pop és Road Trip trendkiadásokat megtaláljátok a Rossmannban. ;)
No de nézzük mi került bele ebbe a kollekcióba. :)


 Két hatos szemhéjpúder palettát kapunk, ő itt a "Walk in the park" nevű. Csodás, őszi bronzos és arany színek. Itt találtok róla swatchokat. 
Egészen korrekt ki paletta, ha valakinek még nincsenek ilyen színei vagy szeretne egy kisebb palettát utazáshoz, akkor érdemes lecsapni rá. ;)


 "Keep calm&go for a walk". Ő már egy füstösebb, dögösebb színösszeállítás, igazi őszi bulisminket kreálhatunk vele. :)


 Lesz a kollekcióban két szemöldökformázó készlet is, ezekre nagyon kíváncsi vagyok. A nevük: " Leaves Are The New Beef" és "Walk In The Park".


 Egy szemhéjpúderecset is található a trendkiadásban. Én ennek minden örülök, ecsetből sosem elég. :D 


Két szemceruza is van a kínálatban. Az ilyen satírozósak általában jók szoktak lenni. A zöldre nagyon kíváncsi vagyok. Az árnyalatok nevei: "Leaves Are The New Beef" és "Charlie Seen In Green"



 Egy pillanatra megállhatunk csodálattal adózzunk ennek a csodás, meseszép multicolour púdernek? Köszönöm. :D Mert ez azért eléggé mesés, ugye? A neve "Autumn & The City".


 Lesz két eléggé érdekes termék. Én őket kapásból highlighternek hittem, de mint kiderült un. colour adapting pirosítók, vagyis alkalmazkodnak a bőr színéhez, kiemelik azt. Én ebből arra következtetek, hogy a természetes arcpírt hivatottak kiemelni, ami szuper lenne, kíváncsi vagyok ez élesben mennyire működik. ;) A nevük: "Keep Calm & Go For A Walk" és "Beauti-FALL Red". 


 Számomra kicsit csalódás volt a kollekcióhoz tartozó két ajaktermék. Nekem szinte ugyanilyen lip cream-jeim vannak az Essence-től, szóval lehet hogy ezért. Én jobban örültem volna 1-2 lilás-bordós bogyószínnek, vagy mély pirosnak. No mindegy. Az ő nevük: "Beauti-FALL Red" és  "Keep Calm & Go For A Walk".


 A lakkokat egyszerűen nagyon eltalálták. Az őszi levelek jutnak róluk eszembe, a sütőtök, a forró csoki... egyszerűen meseszépek. Ja és thermo lakkok. ;) Ezekre most nagyon rákattant az Essence. :P
Az árnyalatok nevei: "Charlie Seen In Green"; "Autumn&The City"; "Meet My Pumpkin"; "Keep Calm & Go For A Walk" és "Beauti-FALL Red". A 2. és a 3. nálam abszolút kívánságlistás. :)


Lesz egy cuki csomag hajgumi is, csupa őszi színben. Ő is kellkellkell kategória, mert hosszú hajú lányként sosem lehet elég hajgumim. vagy hullámcsatom. :D " Outdoor Yoga" a neve.

Nagyon tetszik ez a kollekció, ez most tényleg egyben van. Ha nagyon kukacoskodó akarok lenni, akkor nekem egy dolog hiányzik. tehettek volna bele egy kis csomag őszi leveles vagy őszies körömmatricát. Milyen jól illett volna bele, nem? :) Na  mindegy, talán majd jövőre. :D 


Nektek tetszik ez a trendkiadás? Kinéztetek belőle valamit? :)

Megjegyzések

  1. Gya...de jó lett...ha pénztárcám engedi tuti teszek egy kört feléjük...az ajakkrémek, az ecset és a körömlakkok...egyszerűen Wow...:)

    VálaszTörlés
  2. Azt lehet tudni, hogy mikortól lesznek kaphatóak?

    VálaszTörlés
  3. Szerintem ez egy korrekt módon összepakolt kis kiadás.
    A multi powder, és a "hihglighter-pirosító", és az ecset az, amit mindenképpen el fogok hozni. A thermo lakkon még gondolkodom :]

    VálaszTörlés
  4. @Gabriella, szeptembertől, de pontosabbat én sem tudok sajnos.

    VálaszTörlés
  5. Engem levett a lábamról ez a kiadás. :)

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörűek a színek!
    Az első paletta és a multicolor púder nagyon-nagyon tetszik, de ha alaposan átgondolom, akkor belátom, hogy nem igazán használnám ki őket (vannak ilyen színeim).
    A körömlakkok viszont nagyon tetszenek, ezen a fronton már nem feltétlenül tudok ilyen tudatos lenni - itt inkább az menti majd meg a pénztárcám, hogy nálunk nincs Müller :D
    (viszont úgy néz ki, hogy ősztől gyakran fogok Győrbe járni, úgyhogy talán ez sem probléma :)

    VálaszTörlés
  7. wááá alapvetően most szívem szerint mindegyiket megkaparintanám, pedig az essence trendkiadásoktól nem szoktam hanyatt esni :)a szemöldökformázók egyikére, egy hatos szemhéjpúder palettára és a multicolour púderre biztosan lecsapok!:)

    VálaszTörlés
  8. Látom, nem fogom megúszni, hogy elmenjek egy Müllerbe. :D Nagyon tetszenek a szemöldök- és a szemhéjpúder paletták, és KELL az az ecset meg a púder is. :)

    VálaszTörlés
  9. @PAncsi, ha Győrben leszel és lesz egy kis szabad időd, szólj majd és találkozhatunk. :)

    Én is igyekszem tudatosabban vásárolni, és bár csodásak a szemhéjpúder paletták, tuti, hogy nem használnám ki őket, mert rengeteg ilyen és hasonló színeim vannak.

    VálaszTörlés
  10. Miért csak a Müllerben? Ez nem er.

    VálaszTörlés
  11. Húú, engem a szehéjpúder paletták érdekelnek nagyon :) olyan széép a színük :D

    VálaszTörlés
  12. A multicolor púder engem is meggyőzött (a neve is nagyon jó), illetve az első szemhéjpúder paletta. A lakkok is szépek, a szájfények pedig....hát... szerintem is jobban illett volna ide valami más szín... azért várom :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)