Weekend Inspiration

Mintha csak tegnap lett volna, hogy az első rózsa kibontotta szirmait a kertben és a fecskék zajosan üdvözölték a párás hajnalt, ami aztán a nyár első forró napjába fordult. Szinte egyik napról a másikra vált a határ zölden ringatózó tengere arany végtelenséggé, vagy mintha egyetlen éjszaka alatt váltak volna a meggyfák fehér szirmai, mosolygó piros gyümölcsökké. Csak egy pillanat volt az egész, kifolyt az ujjaink közül, mint a homok és messzire vitte az első ősz illatú reggel szellője, elmosta az első zápor amiben már nem simogatott a nyár. Emlékeit eltettük a többi nyarat őrző képzeletbeli almáriumba amihez csak nekünk van kulcsunk. A harmatos, illatos fű, az első szelet dinnye, a túl forró éjszakák, a túl rövid szoknyák, a kerti partik vidám kacagása vagy a búcsúzó augusztus nosztalgiázó, szomorkás mosolya. Ez a nyár nem az a nyár, ami tavaly volt és nem is az ami jövőre lesz. Tedd el hát jól az emlékeit, őrizd féltve, mint egy régi fotót. Olyan ő, mint a kedves idegen, akivel együtt utaztál a vonaton és beszélgetettek, de valahol félúton le kellett szállnia. Talán néha gondolsz majd rá, mosolyt csal az arcodra az emléke és talán néha, hosszú, tücsökzenés estéken azt hiszed, hogy őt látod, de sosem ő lesz az. Őt magukkal viszik a fecskék a távolba, a folyó hátán utazik a lehullott leveleken, meglovagolja a virágok szirmait a szélben és tova szál. Ő a homok az ujjaid között és a lehulló csillag az augusztusi égen. Még egyszer utoljára rád mosolyog, aztán odébb áll. Ég veled nyár!


Nyár elején megkérdeztem, hogy szerintetek is túl gyorsan telik ez az idő, hiszen csak most volt szilveszter, aztán már el is telt az év fele, most pedig a nyár utolsó hétvégéje van. *Nagyot sóhajt*


Csini! :)


Ez a smink brutálisan gyönyörű. *.*


Egy kis ombre...


Ti melyiket választanátok? :) Nálam a középső a nyerő. :P


Nyárillat üvegben. :)


Na itt szívesen búcsúzkodnék a nyártól. :D


Jajjj ez a szoknya! Jajj az a táska! :D


Néhány egészséges reggeli-ötlet. :) Ha csak 5 perced van, vagy ha ráérősen kezded a napot! ;)


Mindegyik közül ez az abszolút álomházikóm. :D


Használjátok ki az utolsó meleg napokat, hogy felvehessétek a kedvenc nyári rucitokat. :)


Álomgardrób, mert már régen volt. :D


Jajjj Ittenem! *.* Meg kell őket zabálni! :D 

Szép Hétvégét Mindenkinek! :) 

Mik a terveitek a következő napokra? Várjátok már az őszt, vagy inkább örülnétek még egy jó hosszú indián nyárnak? :) Melyik a kedvenc képetek?

Megjegyzések

  1. Gyönyörű lett a felvezető szöveg, nagyon hozta a nyárutó hangulatot :) Nekem természetesen a szemsmink tetszett legjobban, meg persze a YC gyertyák.

    VálaszTörlés
  2. Hát komolyan megkönnyeztem a bevezetőt... Igazi nyári emberke vagyok, aki ebben az évszakban érzi csak igazán jól magát, úgyhogy engem bizony elszomorít, hogy megint az almáriumba kell pakolgatnom... Azért még kihasználom a napsütést az erkélyen pihizve néha, de az esték szerint ez bizony már őszbe hajló időszak :-(

    A hármas outfitképen nekem is a középső tetszik, de azért azt a kék szandit is kérném szépen :-)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépeket írsz! Vissza-visszatértem újra elolvasni a bevezető szöveget, annyira tetszett! :)
    Gyönyörűek a képek, mindegyik tetszik!

    VálaszTörlés
  4. Hát, én még elviselnék egy kis nyarat:(
    Amúgy asszem általában házakban nagyon nem egyezik az ízlésünk, de a Fallingwatert még én is elfogadnám!:)

    VálaszTörlés
  5. Kicsit nekem is megremegett az ajkam mikor másodszor olvastam. Végül a könnyeket ha nehezen id, de megálltam. Sokminden kerül az almáriumba.
    Engem főleg a munka vár. Ugyan azon a gyáron belül ahol eddig voltam, aláírtam egy másik céghez. Jobb a fizetés és több a lehetőség. Remélem maradhatok a csopoetommal, mert igen kedves, segítőkész emberekkel dolgoztam. Így, hogy gyes letelte előtt kezdtem dolgozni, nekem ez nagy segítség volt.
    Szülői szinten is közeledik egy nagy dolog. Kisfiam nemsokára ovodás lesz. Örülök is neki, ugyanakkor " már eltelt három év " ?
    A képek csodálatosak. Igaz, nálam az utolsó mindent visz. Kecskéket is tartunk és kuvasz kutyánk is van.

    VálaszTörlés
  6. De jó képek, mindig élvezet nézegetni őket!! Nekem erről a házikóról van egy képem :) Kint van a polcon, megláttam és elhoztam valakitől, akinek már nem kellett, úgy látszik, őt nem fogta meg a hangulata. Most már úgy tudom, múzeum, és eléggé instabil a szerkezete, nem lakható. Ja, és LEGO is van belőle, fel lehet építeni :D

    VálaszTörlés
  7. 2. képen lévő szett, a városos mani, YC és alatta lévő kép, azték szoknya, vizes ház, gardrób, és kiskecskés-kutyusos kép a kedvenceim :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)