Weekly Inspiration

Ezt hiszem ennél ősziesebben nem is kezdődhetett volna a szeptember. Odakint szakad az eső, én pedig a kandalló előtt ülök, két réteg takaróba bugyolálva, egy bögre chai lattéval és Diana Krall azt énekli: Let's Fall in Love. Az előrejelzés szerint esős és felhős napok következnek majd, én pedig az őszi trendeket nézegetem. Tegnap, mintha éreztem volna, hogy milyen napra ébredek, már őszi képeket válogattam a tumblr-ön, és nem tudtam kiverni a fejemből, a This is Halloween-t. :D
Akármennyire is imádom a tavaszt, az ébredő természetet, az elő napokat, amikor pólóban és balerina cipőben lehetek, a virágzó fákat és a madárcsicsergést, bármennyire is rajongok a nyárért, a melegért, a strandért, a hosszú, csillagfényes estékért, a nyári ruháért, van valami az őszben, ami teljesen elvarázsol. reménykedem, hogy hosszú indián nyár elé mézünk és még messze vannak a deres reggelek, az esőben tocsogó napok és a lehullott levelek takarítása, mégis szinte tűkön ülök már augusztus végén, hogy kezdhessem az őszi dekorálást, jöjjön a Halloween-hangulat, a ködös, teázós, olvasós esték és a sütőtök-illat. 
Gondolkodtam, hogy miért. A tavasz olyan szeszélyes, egyszer még március végén is hó van, máskor pedig áprilisban már szakad rólunk a víz. Várat magára, aztán egy-két perc alatt nyárba fordul. A nyár... forró, elviselhetetlen napok, vagy épp alig-alig ad valamit magából, mint idén. A tél... sosem akkor havazik, amikor szeretnénk, ha havazik egyáltalán. És valljuk be, a Jingle Bells sem ugyanúgy szól, ha 15 fokban kell hallgatni és csicseregnek a madarak.
De az ősz... A sárguló, arany, bordó levelek, a Halloween töklámpásai, a Mindenszentek gyertyafényes áhítata, a fagyott bogyó és dércsípte levelek illata, a ködös esték és hajnalok... ezek valahogy sosem hagynak minket cserben. Az ősz mindig hűséges marad.


Ti vártátok már az őszt?


Ezt a ruhát még ősszel is szívesen viselném egy vastag harisnyával, bakanccsal és egy bőrkabáttal. :)


Hétköznapi glámúr-smink. :)


Szépséges. :)


Csodás kis kuckó a város szívében. :)


Múltkor a baráti társasággal és a barátommal arról beszéltünk, hogy mi az ami a védjegyünkké vált. Stefannak a piros autó, Möcnek a pilótadzseki, Gergőnek a szürke pulcsi, Barbinak a cuki telefontokok, nekem pedig az oldalfonat. :) Nektek van olyan ruhadarab, kiegészítő, smink, frizura, vagy bármi ami jellegzetesen rátok jellemző? :)


Igazi őszi (no meg persze mindenkori) alapdarab egy ilyen táska. :)


Még nyárias színeket.manikat viseltek a körmötökön vagy már az őszies stílust képviselitek? :)


Instant nyár-érzés. Egy fincsi testpermet vagy parfüm. ;)


OMG! *.*


Tipp fogyózóknak és tudatosan táplálkozónak. Cukorka helyett szuper nasi a fagyasztott szőlő.


Azért még nem bánnék pár rövidnacis napot sem. :P


Oh... *.*


Nagyon dögös. ;)


Heti álomházikó.


Gyönyörű ez a paletta. :)


Ez a kilátás...


Ha csak 10 percem van összedobni valami kaját, akkor mindig New York stílusú szendvicset csinálok. Egészséges, egyszerű, laktató és változatos.


Csodás ez a szett, ugye? :)


Imádom a hangulatos konyhákat. :)


Bulismink kicsit már ősziesen. :)


Gyönyörűséges ez a mani. O.O


Középső stipistopi! :D Ti elfogadnátok valamelyiket?


Mandulás keksz... nyami! :P


Ez olyan cuki! :D 

Szép Hetet Lányok! :) 

Nektek hogy kezdődött az ősz? Melyik a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. Én mindig azt szoktam mondani, hogy nincs kedvenc évszakom, mert szeretem az összeset, jó ez a folyamatos körforgás. Mire megunom az egyik évszakot,addigra jön a következő :)
    Az őszt pedig ugyanazon dolgok miatt várom, mint Te - a színes hulló leveleket, amelyekben imádok sétálgatni a szerelmemmel, az őszi avarégetések illatát, a sütőtököt minden formában, a gyertyák fényét otthon és Mindenszentekkor a temetőben...
    Nemrég ebédeltem, de erre a szendvicsre összefutott a nyál a számban! :)
    A nyomdázott manikűröket pedig imádom! :D

    VálaszTörlés
  2. Abban a konyhában szívesen sütögetnék olyan mandulás kekszet, miközben meleg kakaót szürcsölgetek. :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is az ősz a kedvenc évszakom,akárcsak te imádok bent ülni,bekuckózva a fotelben sorozatokat nézni,olvasni egy-két illatos gyertya társaságában.November fele pedig jöhet a forró csoki is megkoronázásként :) <3
    A képek pedig gyönyörűek,mint mindig :)

    VálaszTörlés
  4. Én őszi gyerek vagyok, de egyszer szeretem, egyszer meg nem az őszt. (Azért a szeptember közepei születésemmel látszik, hogy igyekeztem még minél melegebb időben születni :D) Közhely, de az ősz az elmúlás évszaka és nekem éppen ezért mindig olyan szomorúságot okoz az ősz. Persze amíg süt a nap és van a fákon levél, addig nincs sok bajom, de az esőt és az állandóan szürke eget ki nem állhatom. Egyszer-egyszer elviselem, mert persze, hangulatos tud lenni, de hogy huzamosabb ideig, na azt nem, köszönöm. :) Szóval jöhet a szüret, az avarrugdosás, a gesztenyeszedés, a késő őszi napsugarakban fürdőzés, a csípős reggeli levegő és a már fel-fellobbanó tüzek finom füstillata és a teázás, forrócsokizás a még bágyadtan meleg őszi délutánokon egy kiülős helyen, de a szürke, nedves, szomorú, sötét dolgokból már nem kérnék, ha lehet..:)
    Ezek a képek szerencsére mind az ősz szebbik felét testesítik meg (sőt, még némelyik a nyarat inkább), úgyhogy nagyon tetszenek és ha már a középső ES ruhát stoppoltad, akkor én kérem a bal oldalit :)

    VálaszTörlés
  5. Oh, nálunk nem csak fagyott szőlő a menő, hanem a fagyott eper/málna/ribizli, bármi, amit fagyasztani lehet :) Az egyik legjobb nasi a világon! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)