COTW - Blackest Black


COTW



A feketét sokan unalmas színnek tartják. Komornak, olyan árnyalatnak ami öregít. Tényleg nem a legvidámabb szín, de enélkül az árnyalat nélkül a nő szinte nem is nő. Minden női ruhatár alapdarabjainak nagy része erre épül. Kis fekete ruha, fekete szoknya, fekete blézer, fekete táska, fekete kistáska, fekete magassarkú és még sorolni lehetne.
Ráadásul ez az a szín, amit minden más árnyalattal bátran viselhetünk. Ami minden évszakban ott van nekünk és ami minden alkalomra bevethető. A sminkünk egyik alapszíne is, gondoljunk csak a szempillaspirálra vagy épp a szemceruzára.
Ezért választottam most ezt a hét színének. Plusz azért, mert ősszel a fekete szerintem valahogy olyan titokzatos és sikkes szín. Én legalábbis mindig úgy érzem.

Ti szeretitek ezt az árnyalatot? 

Biztosan nem csak én választok nehezen három kedvencet, így azt mondom, hogy az a három most legyen öt. :D 

Tehát melyik az öt kedvencetek a képről? :)

Nekem az estélyiruha, a fekete wedge sneaker (elfogult vagyok iránta :D), a Chanel táska, a Louboutin csizma és a széles karimájú kalap a kedvenceim. :)

Megjegyzések

  1. Én nagyon szeretem a feketét, nekem is az egyik kedvenc színem. A fenti képről szinte minden jöhetne úgy ahogy van... Egyedül csak a magastalpú tornacipő nem tetszik és a magassarkú csizmától tartanék mert nem vagyok olyan bevállalós vadmacska akiknek ez jól állna. Viszont a gyönyörű estélyit a csipkecipővel és a Narcisso parfümmel bármikor... kár, hogy nem járok bálokra... :)

    VálaszTörlés
  2. Kedvelem a fekete színt , bármivel fel lehet dobni :) Az a bőrkabát nagyon tetszik a képen :)Amúgy a képről bármelyiket elfogadnám :)

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Úristen, de jó az a kis kabát! Nekem ő a legnagyobb kedvenc most! :)

    VálaszTörlés
  6. Imádom a feketét! Nekem a dzseki,szegecses csizma,táska,kalap és az éktalpú a kedvenceim! :)

    VálaszTörlés
  7. Imádom a feketét, konkrétan most már ott tartok, hogy nem vehetek fekete ruhát, mert annyi van belőle! Mindig magamra kell szóljak, hogy héj, vegyél más színt is! :D (és ne csak harisnyában...)
    Az öt kedvenc... Nehéz feladat. A kalap tuti, illetve a bőrdzseki is, legyen mellé még a kis szoknya, a fekete magassarkú meg a halloween pulcsi (bár jó lenne narancssárgával rajta a minta, de ettől eltekintve is nagyon állat)! :D És csak sikerült :P

    VálaszTörlés
  8. Ohoho, ez most az én színem.
    Szóval: a két szoknya, a dzseki, az OPI lakk (mondjuk az sötétkék, nem?)... meg az összes többi fekete körömlakk:D

    VálaszTörlés
  9. Én is azért szeretem a feketét, mert kicsit misztikus, titokzatos hatást kelt, bár nem túl gyakran hordom ezt a színt. A képről pedig bármelyik jöhetne, de mivel csak ötöt lehetne választani, én a bokacsizmát, a csipkés magassarkú csodát, természetesen a dzsekit, a csősálat és miniszoknyát választanám :D
    Na jó, mire ezeket leírtam, meggyőztem magamat: mivel szünet van, holnap megyek is, és beszerzek valamit ilyen színben :)

    VálaszTörlés
  10. Akármennyire is alap szín, nekem nem áll jól, sápaszt és öregít is. Ennek ellenére van pár fekete kardigánom, jolly joker-ruhadarab, meg persze cipőben és táskában is van pár fekete cuccom. De önmagában sosem viselem, csak színessel feldobva.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)