2015. február 1., vasárnap

COTW - Turquoise


COTWAz utóbbi pár napban picit megcsömörlöttem a sötét, komor, télies színektől és nem hiszem, hogy ezzel egyedül vagyok. Ezért a hét színe a csodás türkiz. Igazi vidám, tavaszt és nyarat idéző szín. Szinte minden bőr és hajszínhez jól illik, talán a vöröses hajszínnel kell egy picit trükközni, ebből inkább az aranyos-rezes színnel mutat jól, a piros-lilába hajló árnyalatokkal inkább mellőzendő.
Óvatosan kell adagolni, mondhatni okosan és körültekintően, mert élénk színhez méltóan könnyen közönséges hatást kelthet. Remekül illik hozzá a fekete és a barna, valamint a fehér, a nude árnyalatok, az arany és az ezüst is. Párosítható még pasztellesebb színekkel. Az élénkebb árnyalatok közül óvatosan a fuksziával és a pinkkel, de a narancs és a napsárga is variálható vele.
A télies időben egy ilyen pulcsi, kiegészítő vagy körömlakk szerintem remekül feldobja a szettünket. Ha valaki még barátkozik a színnel, akkor elsőre mindenképp egy körömlakkot vagy apróbb ékszert javasolnék, esetleg egy basic felsőt. :)

Nektek tetszik a türkiz? Viseltek ilyen darabokat vagy lakkot? 

Válasszatok három kedvencet a képről! ;)

Nekem az ILNP lakk, a kutyusos sminktáska és a mellette lévő nyaklánc a kedvenceim. :)

5 megjegyzés:

 1. Körömlakkom, statement nyakláncom és pólóm van ebben a színben, imádom!

  VálaszTörlés
 2. Tetszik nagyon ez a szín. Van ballonkabim, lakkom, felsőm, fülbavalóm, gyűrűm és nagyon-nagyon szeretem őket. A képről a csipkecsoda, a kutyusos neszeszer és az AnnaSui parfüm tetszik a legjobban. :)

  VálaszTörlés
 3. Basic felsőm és lakkom van belőle.
  Utóbbit pont most használtam. Egy Lovley nud lakk az alap. Francia manihoz való matricát fordítva felragasztottam. Felülre eső rész lett türkiz. A találkozásnál pedig egy antik réz csíkot húztam.
  Kedvencem: ékszerek és a pulcsi.

  VálaszTörlés
 4. Türkiz <3
  Címemre kérném elküldetni minimum a 3 kedvencemet, a magassarkút, a felette lévő táskát és a ruhát! :D

  VálaszTörlés

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...